Kenderesi Tamás hamarosan hazatérhet Dél-Koreából

úszás Dél-Korea szexuális zaklatás Kenderesi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön hazajöhet Dél-Koreából a korábban szexuális zaklatással vádolt Kenderesi Tamás.

Két napja bombaként robbant a hír, miszerint Kenderesi Tamást szexuális zaklatással vádolják. Az úszó egy szórakozóhelyen fogta meg egy helyi táncoslány fenekét, aki feljelentette a sportolót. Kenderesit az országból sem engedték el, most azonban kiderült, csütörtökön végre hazatérhet.

Sós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya a HVG-nek elmondta, úgy tudja, az úszó pénzbüntetéssel megúszta az incidenst.

Úgy tűnik, Kenderesi Tamás pénzbüntetéssel megúszta az esetet Forrás: MTI/Illyés Tibor
Feleségül vette szerelmét a Barátok közt korábbi sztárja, Pribelszki Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20190729-felesegul-vette-szerelmet-a-baratok-kozt-korabbi-sztarja-pribelszki-norbi.htmlMegnősült a Barátok közt korábbi sztárja, Pribelszki Norbi. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni arcán pattanás nőtthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-weisz-fanni-arcan-pattanas-nott.htmlWeisz Fanninak pattanás nőtt az arcán a nassolástól. TV + Sztárok--Ennyit változott Tóth Vera az elmúlt 7 évbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-ennyit-valtozott-toth-vera-az-elmult-7-evben.htmlSokáig küzdött a súlyával Tóth Vera énekesnő. Az utóbbi időben azonban rengeteget fogyott, később pedig a szerelem is rátalált. Nagyon boldognak tűnik. Most megmutatta, mennyit változott a külseje az elmúlt 7 évben. TV + Sztárok--Egy pszichiáter azt állítja, hogy a kilencvenes években még kezelte Elvisthttp://www.life.hu/sztarok/20190730-egy-pszichiater-azt-allitja-hogy-a-kilencvenes-evekben-meg-kezelte-elvist.htmlElvis Presley 1977-ben hunyta le örökre a szemét, ám halála még mindig sokaknak ad okot találgatásra. Többen azt állítják, hogy még mindig él. Most egy pszichiáter állt elő azzal, hogy még a kilencvenes években is kezelte az énekest. TV + SztárokAFPBella Hadid fénylő testtel napozik - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-bella-hadid-fenylo-testtel-napozik.htmlBella Hadid tud élni – gyönyörű testét aprócska fürdőruhában napoztatja. TV + SztárokOrigoFeleségül vette szerelmét a Barátok közt korábbi sztárja, Pribelszki Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20190729-felesegul-vette-szerelmet-a-baratok-kozt-korabbi-sztarja-pribelszki-norbi.htmlMegnősült a Barátok közt korábbi sztárja, Pribelszki Norbi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.