szexuális zaklatás Kenderesi Tamás éjszakai klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, melyik dél-koreai bárban történt az incidens, amely miatt Kenderesi Tamást szexuális zaklatással vádolta meg egy helyi táncoslány.

Mint arról korábban már beszámoltunk, csütörtökön várhatóan hazajöhet Dél-Koreából Kenderesi Tamás. Az úszót az után tartották az országban, hogy egy helyi táncoslány szexuális zaklatással vádolta meg.

A Ripostnak sikerült kiderítenie, pontosan melyik bárban történt az incidens, amely során Kenderesi megfogta a hölgy fenekét. Állítólag a Club Libertine-ről van szó, amely közvetlenül a Coyote Ugly mellett található. Mint ismeretes, ez az a szórakozóhely, ahol korábban halálos baleset történt: összeomlott a galéria.

Egy bennfentes elárulta, az ilyen klubokban előfordulnak a Kenderesiéhez hasonló esetek, ám azokból ritkán lesz rendőrségi ügy.

Az éjszakai bárokban rendszeresek az ilyen esetek, viszont ezúttal a hölgy feljelentést tett. Dél-Koreában általános problémának számít, hogy más megítélés alá esnek a külföldiek, mint a helyiek. Ez számos gondot okoz. Ha ez egy helyi férfival történik, akkor gyakorlatilag szó nélkül, nagyon gyorsan megoldják az ügyet. (...) A Coyote Uglyban történtek miatt rengeteg kritika érte a helyieket. Kenderesi esete szinte kapóra jött nekik, mert némileg eltereli a figyelmet a két áldozattal járó tragédiáról."

Kenderesi Tamás hamarosan hazajöhet Forrás: Origo
Hatalmas csalódás volt Diana hercegné számára az esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190730-hatalmas-csalodas-volt-diana-hercegne-szamara-az-eskuvoje.htmlKiderült, hogy egészen szűkkörű esküvőt szeretett volna Diana hercegné. TV + Sztárok--38 éves korában elhunyt Charles Bronson feleségére, Paula Williamsonrahttp://www.life.hu/sztarok/20190730-38-eves-koraban-elhunyt-charles-bronson-felesegere-paula-williamsonra.htmlElhunyt Paula Williamson, aki 2017-ben feleségül ment Anglia egyik legerőszakosabb bűnözőjéhez, Charles Bronsonhoz. TV + Sztárok--Nyaralóval lepheti meg II. Erzsébet Harry hercegékethttp://www.life.hu/sztarok/20190730-nyaraloval-lepheti-meg-ii-erzsebet-harry-hercegeket.htmlNyaralóval lepheti meg II. Erzsébet Harry herceget és családját – értesült a brit sajtó. TV + Sztárok--Ennyit változott Tóth Vera az elmúlt 7 évbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-ennyit-valtozott-toth-vera-az-elmult-7-evben.htmlSokáig küzdött a súlyával Tóth Vera énekesnő. Az utóbbi időben azonban rengeteget fogyott, később pedig a szerelem is rátalált. Nagyon boldognak tűnik. Most megmutatta, mennyit változott a külseje az elmúlt 7 évben. TV + Sztárok--Alessandra Ambrosio egy szál bikinialsóban mutatta meg idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20190730-alessandra-ambrosio-egy-szal-bikinialsoban-mutatta-meg-idomait.htmlMeglehetősen pikáns képpel rukkolt elő a közösségi oldalán a 39 éves modell, Alessandra Ambrosio. TV + Sztárok--Dévényi Tibor már elgondolkodott a visszavonuláson, de még élteti a közönséghttp://www.life.hu/sztarok/20190730-devenyi-tibor-mar-elgondolkodott-a-visszavonulason-de-meg-elteti-a-kozonseg.htmlHetven éven túl is a színpadon és a mikrofon mögött áll Dévényi Tibor. Elárulta: olykor már eszébe jut a visszavonulás, de nyomós oka van rá, hogy még mindig vállalja a havi 10-12 fellépést. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.