Meghan hercegné olyat tett, amin minden rajongója felháborodott

Forrás: Getty Images/2019 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
felháborodás takaró Meghan Markle Meghan hercegné gyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy prémium minőségűnek mondott takaróban ringatta a kis Archie-t Meghan hercegné egy pólómeccsen nemrégiben. Most kiderült, hogy a pléd egy olyan gyárban készült, ahol fillérekért dolgoznak a munkások.

Egy tradicionális indiai nyári plédben ringatta gyermekét Meghan hercegné, amikor legutóbb a nyilvánosság előtt jelentek meg a kis Archie-val. A pólómeccsen képek is készültek, valaki pedig kiszúrta, hogy a pléd egy olyan üzemben készült, ahol fillérekért dolgoznak a munkások.

A Daily Mail cikkéből kiderült, hogy 33 fontba, azaz kicsivel több, mint 11 ezer forintba kerülő Erawan Cotton Dohar takarót a Nayika nevű cég gyártja. A Bagruban lévő gyárban dolgozók alig keresnek valamit a munkájukkal.

Meghan hercegné valószínűleg nem tudott róla, honnan jött a takaró Forrás: Getty Images/2019 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Hetven fontnak megfelelő összeget, azaz alig több, mint 14 ezer forintot kapnak havonta, bár állítólag a körülményeik nem rosszak. Meghan hercegné azóta harcol az emberi jogokért, mióta csak ismert lett. Ezért is lepődtek meg annyira a rajongók, hogy nem vette figyelembe, honnan vásárolja meg a takarót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.