Szandi szaunázás közben mutatta meg szexi pucér lábait

Forrás: Szandi/Instagram -
szauna meztelen Szandi láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pihenés közben készített magáról igencsak szexi fotót Szandi. Az énekesnő egy szaunában pihent, és megvillantotta formás lábait. 

Cseppek gyöngyöznek Szandi szexi lábain szaunázás közben. A 43 énekesnő alakját a huszonévesek is megirigyelhetik, elképesztő formában van. Ezt láthatjuk az Insta-storyba feltöltött képen is.

Úgy tűnik, most egy kis pihenésre vágyott, és dacára a nyári hőségnek, szaunázáshoz támadt kedve. Férfi rajongói bizonyára nagyon örülnek a vérpezsdítő fotónak.

A mindig elegáns énekesnő korábban is kilépett már a komfortzónájából, és mutatott egy kicsit többet az idomaiból. A Csak show és más semmi színpadán például alsóneműjét is megvillantotta.

Szandi nagyon szexi lábakat villantott Forrás: Instagram/Szandi hivatalos

Sas József stroke-ja óta először állt kamerák eléhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-sas-jozsef-strokeja-ota-eloszor-allt-kamerak-ele.htmlMár otthonában gyógyul Sas József színész, humorista, aki egy thaiföldi nyaraláson kapott stroke-ot. A tragédia óta most először állt kamerák elé. TV + Sztárok--Nina Dobrev teljesen megvadult egy bárban: felült a műbikárahttp://www.life.hu/sztarok/20190731-nina-dobrev-teljesen-megvadult-egy-barban-felult-a-mubikara.htmlNina Dobrev vad oldalát mutatta meg egy bárban: meglovagolta a műbikát. TV + SztárokVajna Timi sejtelmes üzenetet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-vajna-timi-sejtelmes-uzenetet-posztolt.htmlVajna Timi nyilatkozatai után sejtelmes üzenetet posztolt az Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoKét nő puszilgatja a Jóban Rosszban színészét, Kiss Ernő Zsoltothttp://www.life.hu/sztarok/20190731-ket-no-puszilgatja-a-joban-rosszban-szineszet-kiss-erno-zsoltot.htmlNagyon jó dolga van a Jóban Rosszban színészének, Kiss Ernő Zsoltnak: egyszerre két nő csókolgatja. TV + SztárokOrigoGigi Hadid modell tusolás közben szexizetthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-gigi-hadid-modell-tusolas-kozben-szexizett.htmlTöbb mint 48 millió követővel büszkélkedhet az Instagram-oldalán Gigi Hadid. A modell most megmutatta, hogy minden más mellett a bikiniben zuhanyzás is sokkal szexibben megy neki a nagy többségnél. TV + Sztárok--Medveczky Ilona most kendőzetlenül mesél az életében felbukkanó férfiakrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-medveczky-ilona-most-kendozetlenul-mesel-az-eleteben-felbukkano-ferfiakrol.htmlMedveczky Ilona táncművész már 78 éves, de a férfiak még mindig elhalmozzák bókokkal, hódolatukkal. Most kendőzetlenül mesélt magánéletéről, és azt is elárulta, ki volt az egyetlen férfi, akibe életében beleszeretett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.