Könyv készül Gábor Zsazsáról: nem örül a színésznő utolsó férje, Frédéric von Anhalt

Forrás: Northfoto -
Frédéric von Anhalt könyv Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsáról életrajzi könyv készül, amelynek a színésznő utolsó férje, Frédéric von Anhalt egyáltalán nem örül. 

Gábor Zsazsa életéről könyv készül Finding Zsa Zsa: The Gabors Behind the Legend címmel. Sam Staggs író azt ígéri, sok titokra derül majd fény az alkotásból, és persze a botrányokról is lerántja a leplet.

Gábor Zsazsáról életrajzi könyv készül Forrás: Northfoto

Gábor Zsazsa kalandos életéről nem nehéz izgalmas könyvet írni, hiszen kilencszer volt férjnél.
Jó vagyok a háztartásban. Ha elhagyok egy férfit, megtartom a házát” – mondta egykor Zsazsa, akinek utolsó férjével, Frédéric von Anhalttal való kapcsolatát is kitárgyalja majd a könyv, amelynek a férfi egyáltalán nem örül. Erősen kritizálta az írást, a Blikk megkeresésére pedig

egyenesen sz*rságnak nevezte.

Pedig az író éppen azt szeretné, ha a Gábor családról teljes képet kapnának az olvasók.
„Az egyik furcsa elképzelés róluk az, hogy előrevetítették a Kardashianeket és más hasonló hírességeket. Ezt azok gondolják róluk, akik semmit sem tudnak a Gáborokról, viszont túl sokat a Kardashianekről, akik közül egyikük sem rendelkezik azzal a kifinomultsággal, tartással vagy ismerettel, amivel Zsazsa vagy Éva bírt” – mondta Sam Staggs.

Ruhástól vetette magát a vízbe koncertjén Pataky Attila – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-ruhastol-vetette-magat-a-vizbe-koncertjen-pataky-attila.htmlPataky Attila legutóbb egy gyógyfürdőben lépett fel, ahol ruhástól belement az egyik medencébe. TV + Sztárok--Ő Meghan Markle segítője és szövetségese a királyi családbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-o-meghan-markle-segitoje-es-szovetsegese-a-kiralyi-csaladban.htmlMeghan Markle boldogulásához szüksége van egy segítőre a királyi családon belül. Kiderült, hogy ki tölti be ezt a szerepet. TV + Sztárok--Balázs Klári és Korda György kifakadt: folyamatosan alaptalan pletykák keringenek rólukhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-balazs-klari-es-korda-gyorgy-kiakadt-folyamatosan-alaptalan-pletykal-keringenek-roluk.htmlKorda Györgynek és Balázs Klárinak elege van a róluk szóló alaptalan pletykákból. TV + Sztárok--Győzött a honvágy: Kovács Lázárék hazaköltöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-gyozott-a-honvagy-kovacs-lazarek-hazakoltoznek.htmlMásfél évvel ezelőtt, munka miatt költözött Spanyolországba, Marbellára Kovács Lázár és családja. Most úgy döntöttek, hogy hazatérnek. TV + SztárokOrigoNagymamája mentette ki a vízből a fuldokló Kasza Tibit gyerekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-nagymamaja-mentette-ki-a-vizbol-a-fuldoklo-kasza-tibit-gyermekkoraban.htmlKasza Tibi elárulta, gyermekként csaknem belefulladt a vízbe. TV + SztárokOrigoSoma Mamagésa megcsalta a férjét: kapcsolatukat egy másik nő mentette meghttp://www.life.hu/sztarok/20190801-soma-mamagesa-megcsalta-ferjet-kapcsolatukat-egy-masik-no-mentette-meg.htmlSoma Mamagésa ma már monogámiában él a férjével, de ez nem volt mindig így. Gyermekei születése után elkezdett kalandozni, és csak akkor értette meg, ezzel mekkora fájdalmat okozott, amikor őt is megcsalták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.