Molnár Anikó elmesélte, hogy Los Angelesben ismerkedett össze Michael Jackson testvérével, akivel haveri viszony alakult ki köztük.

Az egykori ValóVilág-játékos mindig is nagy rajongója volt a Jackson családnak, de az álmában sem fordult meg a fejében, hogy jóban is lesz egyikőjükkel egyszer. Jermaine Jacksont Amerikában ismerte meg. 

Molnár Anikó haveri viszonyba került a Jackson família egyik tagjávalMolnár Anikó - Instagram

„Nyolcéves korom óta odavagyok Michael művészetéért, de az egész Jackson család zenei munkásságát szeretem. Jermaine Jacksonnal véletlenül ismerkedtünk össze, egy telefonboltban találkoztam vele Los Angelesben. A telefonom kamerája volt rossz, a barátnőmmel bementem az első szervizbe, majd arra lettem figyelmes, hogy az üzlet bal oldali, leghátsó sorában tömörülés van. Odamentem én is, akkor láttam, hogy Jermaine áll ott a rajongók gyűrűjében. Odamentem hozzá, kicsit ciki volt, mert sosem voltam rajongó típus, de muszáj volt megkérnem, hogy legyen egy közös képünk. Nagyon kedves volt velem, beszélgetni kezdtünk, amolyan haveri viszony alakult ki köztünk” mesélte a Borsnak Anikó.