Iszak Eszter csak bulizni ment, de beszóltak a melleire

mell buli Iszak Eszter beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszternek egy buliban azt tanácsolták, hogy csináltassa meg a melleit.

Közösségi oldalán osztotta meg Iszak Eszter, hogy mit történt vele, amikot bulizni ment. Egy lány - méretes keblekkel - odasétált hozzá és azt mondta neki: oké, hogy vékony, de ő a helyében megcsináltatná a melleit. Eszter ehhez pedig erre csak egy kérdést tette fel, teljesen jogosan: "Szerintetek tényleg ezt kell hallgatnom bulizás közben?"

Iszak Eszter csak bulizni ment, de beszóltak a melleire Forrás: instagram.com/iszakeszti/



Egy szál bugyiban pózol a világhírű olasz focista magyar kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20190802-egy-szal-bugyiban-pozol-a-vilaghiru-olasz-focista-magyar-kedvese-varga-viktoria.htmlVarga Viktória nem szégyenlős tipus, sokszor mutatja meg idomait.TV + SztárokOrigoÚj üzlet nyílt Klapka György egykori üzletháza helyénhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-uj-uzlet-nyilt-klapka-gyorgy-egykori-uzlethaza-helyen.htmlCukrászda nyílt Klapka György üzletházának helyén. TV + Sztárok--Régen hallottunk róla: ezt csinálja most Azurák Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20190802-regen-hallottunk-rola-ezt-csinalja-most-azurak-csaba.htmlAzurák Cssaba korábban nem tudta elképzelni, hogy másnak is lehet olyan izgalmas élete, mint egy műsorvezetőnek. Most azonban belátja, tévedett. TV + Sztárok--Palik László örül, hogy újra tévézhethttp://www.life.hu/sztarok/20190802-palik-laszlo-orul-hogy-ujra-tevezhet.htmlPalik László elárulta, alig várta, hogy újra televíziózhasson. Új műsora hamarosan debütál a képernyőn. TV + Sztárok--11 évvel a halála után teljesen elfelejtették Antam Imrét: sírját senki sem gondozzahttp://www.life.hu/sztarok/20190802-11-evvel-a-halala-utan-teljesen-elfelejtettek-antam-imret-sirjat-senki-sem-gondozza.htmlAntal Imre július 31-én ünnepelte volna 84. születésnapját, ám úgy tűnik, hogy erről minden barátja, kollégája, de még a hozzá legközelebb álló Jenei Józsi is elfeledkezett. A Bors kilátogatott a nagy nevetettő sírjához: se egy gyertyát, se egy szál virágot nem talált.TV + SztárokOrigoÍgy reagáltak Demcsák Zsuzsa szülei, mikor közölte, hogy férjhez menthttp://www.life.hu/sztarok/20190802-igy-reagaltak-demcsak-zsuzsa-szulei-mikor-kozolte-hogy-ferjhez-ment.htmlDemcsák Zsuzsa fiatal indiai férje, Krishan múlt héten érkezett meg Magyarországra, hogy elkezdjék közös életüket. Zsuzsa egy pillanatig sem aggódott azon, hogy a szülei hogyan fogadják majd új szerelmét.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.