Fogyása érdekében szakított párjával Király Linda

fogyás Király Linda szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Király Linda sokáig ódzkodott tőle, végül rászánta magát, és gyomorszűkítő műtéten esett át. A gyomra nagy részét eltávolították, olyan területekkel együtt, amelyek addig azokat a hormonokat termelték, amelyek megakadályozták a fogyását. Azóta sokat fogyott, most pedig azt is elárulta, miért szakított párjával, Zsombival. 

„Hajlamos vagyok egy párkapcsolatban minden figyelmem és szeretetem a másiknak adni, és saját magamról elfeledkezni. Ebben muszáj volt változnom, és Zsombi ezt abszolút megértette. Elfogadta, hogy ez egy egyszemélyes csata számomra. Egy éve szakítottunk, hogy csak magamra, az egészségemre és a fogyásomra tudjak koncentrálni. A szerelem, mint olyan, jó ideig mellékes most az életemben” – mesélte a Borsnak az énekesnő.

Forrás: Facebook/Király Linda

„28 kiló mínusznál tartok, és még 15–20 kilótól szeretnék megszabadulni. Nagyon sokszor, heti 5–6 alkalommal edzek, és nagyon tisztán, fehérjedúsan étkezem, azonban nem kínzom magam. Van, hogy megkívánok valami bűnöset, és engedek a kísértésnek, de ezt az életmódommal és a sporttal kontrollálom” – tette hozzá Linda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.