Irina Shayk meztelen testét csak egy apró fehér táska takarja – fotó

Irina Shayk fotó meztelen Bradley Cooper test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz származású szupermodell megmutatta, mitől döglik a légy: ruha nélkül pózolt.

Irina Shayk a világ egyik legszebb és legkeresettebb szupermodellje. Nem is csoda, hogy Bradley Cooper fejét is elcsavarta. Kapcsolatukból egy gyönyörű kislány is született, ám a sztárpár alig egy hónappal ezelőtt sajtóközleményben tudatta a világgal: útjaik különváltak.

Sokan úgy vélték, Lady Gaga volt az oka annak, hogy a sztárpár kapcsolata megromlott, ám ezt mindkét fél tagadta. Az azonban szinte biztos, hogy egy harmadik fél vezetett a szakításhoz: állítólag Bradley félrelépett és Irina emiatt költözött el kislányukkal a közös otthonukból.

A modell legújabb fotóját látva a színész foghatja a fejét. Többen úgy vélik, az ultraszexi képekkel exének akar üzenni Shayk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❄️✨ #IrinaByTheKooples @thekooples

irinashayk (@irinashayk) által megosztott bejegyzés,

Lady Gaga kikészült, amiért őt hibáztatják Bradley Cooper és Irina szakítása miatt


A Csillag születik után folyamatosan arról lehetett hallani, hogy Lady Gaga és Bradley Cooper nagyon összemelegedtek a forgatás alatt. A két sztár hevesen tagadta a pletykákat, ám Lady Gaga eljegyzésének felbontása olaj volt a tűzre. Ekkor azonban még Bradley Cooper és Irina Shayk együtt voltak, ám mostanra már ők is szétmentek, és sokan Lady Gagát hibáztatják ezért. Az énekesnő pedig teljesen kiakadt emiatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.