Katalin és Vilmos középső gyereke, a 4 éves Sarolta nem akar hercegnő lenni, nem kér az udvar olykor kemény szabályaiból.

Sarolta hercegnő 4 éves, de máris komoly szabályokat kell betartania. Nem ülhet szüleivel egy asztalnál vacsora közben, több nyelvet kell egyszerre tanulnia, a helyes testtartást is már kiskorában el kell sajátítania, arról nem is beszélve, hogy ő bizony soha nem vehet részt a mostanában annyira divatos és felkapott közösségi média világában. Nem üzemeltethet saját oldalt és nem tehet ki magáról sehová saját fotót. 

Saroltának már most elege van az udvar kemény szabályaibólForrás: AFP/Dominic Lipinski

A filmek mindig arról szólnak, hogy minden kislány álma, hogy hercegnő lehessen. Úgy tűnik, Sarolta nem így van ezzel: ő ugyanis megsúgta a dadájának, hogy elege van az udvari szabályokból és még véletlenül sem szeretne hercegnő lenni, focista viszont annál inkább – írta meg a Joy.

Megtalálták Sarolta hercegnő kiköpött mását: fotón a kislány
Úton-útfélen megállítják idegenek a 35 esztendős Gemmát, 5 éves kislánya ugyanis szinte a megszólalásig hasonlít Sarolta hercegnőre. A kis Marcy nagyon aranyos és mindössze 10 hónappal idősebb a hasonmásánál.