Újabb bizonyítékok kerültek elő Novozánszki Fanni halálának ügyében: mégis B. László a bűnös?

Forrás: -- -
Novozánszki Fanni nyomozás VV Fanni emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2017 novemberében tűnt el Novozánszki Fanni, akit az ország a ValóVilág műsorában ismerhetett meg. A 24 éves lány holttestét bár nem találták még meg, a rendőrség röviddel az eltűnése után halottnak nyilvánította. Az emberöléssel gyanúsított férfit házi őrizetben tartják, ám újabb bizonyítékok felbukkanása miatt hamarosan bíróság elé áll.

A VV Fanni megölésével gyanúsított B. László hosszú ideig volt előzetesben, ahol rendre tagadta, hogy ő ölte meg a fiatal lányt. A férfit végül kiengedték, és házi őrizetben várhatja a nyomozás további fejleményeit.

A Blikk úgy tudja, hogy újabb bizonyítékok kerültek elő, amelyek alátámaszthatják a nyomozók gyanúját, miszerint B. Lászlónak köze van a fiatal lány megöléséhez. B. László hamarosan emberölés vádjával állhat a bíróság elé.

VV Fanni 2017-ben tűnt el Forrás: --

„Számomra természetes, hogy a vádemelési javaslatban emberölés szerepel, függetlenül attól, hogy kiengedték a gyanúsítottat a börtönből. A gyanúsítottnak és képviselőjének 30 nap áll a rendelkezésére, hogy újabb nyomozati cselekményt vagy egyéb eljárást indítványozzon. Minden bizonnyal élnek majd a lehetőséggel, ezt pedig meg kell várnia az ügyésznek” – mondta lapnak a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József.

„Minden apró részletet, mozzanatot tudnak arról a 2017. novemberi estéről, amikor Fanni eltűnt. Sok bizonyíték van a férfi ellen, aki állítása szerint idegeneknek adta át az eszméletlen lányt, de a rendőrök pontosan tudják, nem ez történt” – mesélte egy informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.