Kórházban töltötte az éjszakát Singh Viki: a kutyája lett rosszul

kutya Singh Viki kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagram-oldalán adott hírt Singh Viki arról, hogy szeretett kiskutyája beteg lett: azonnal infúzióra kellett kötni.

Nem telt jól Singh Viki éjszakája, ugyanis rosszul lett a kutyája. Azonnal kórházba siettek vele, ahol infúzióra kötötték az ebet. Az énekesnő Instagram-oldalán számolt be a szomorú hírről.
Gracie beteg. Sajnos nem tudni, mi baja, de azonnal infúzióra kellett kötni. Természetesen itt vagyunk vele” – írta.

Kórházban töltötte az éjszakát Singh Viki a kutyája miatt Forrás: Instagram/Singh Viki

Szerencsére azóta már jobban van az eb, erről szintén beszámolt Viki. „Teljesen jól van, csak most napokig vissza kell hordanunk őt infúzióra. (...) A stroke miatt az egyik oldalát a fejének picit furán tartja” – mondta, hozzátette, kutyája ugyanúgy viselkedik, mint előtte.

Lola elmondta a véleményét a 14 évesen pucsító kislányokról http://www.life.hu/sztarok/20190804-lola-elmondta-a-velemenyet-a-14-evesen-pucsito-kislanyokrol.htmlLola szerint nem kellene a 14 éves lányoknak pucsítós képeket közzétenniük. TV + SztárokOrigoBódi Margó szerint a szex és az ételek nagyon fontosak egy házasságbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-bodi-margo-szerint-a-szex-es-az-etelek-nagyon-fontosak-egy-hazassagban.htmlBódi Margó meglepő nyíltsággal vallott arról, mennyire fontos a szex a házasságában. TV + SztárokOrigoCzippán Anett bikiniben mutatta meg magát – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-czippan-anett-bikiniben-mutatta-meg-magat-foto.htmlMicsoda forma! Fekete bikiniben mutatta meg két gyerek után is tökéletes alakját Czippán Anett. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez pulcsiban napozik – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-jennifer-lopez-pulcsiban-napozik-igy-is-jol-nezett-ki-foto.htmlJennifer Lopez érdekes szerelésben napozott, de így is jól nézett ki. TV + SztárokOrigoMeghan Markle ma ünnepli 38. születésnapját: így köszöntötte Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190804-meghan-markle-ma-unnepli-38-szuletesnapjat-igy-koszontotte-harry-herceg.htmlMa ünnepli születésnapját Meghan hercegné. 38 éves lett. TV + Sztárok--Osvárt Andi elmesélte, tinikorában fiúnak néztékhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-osvart-andi-elmeselte-tini-koraban-fiunak-neztek.htmlOsvárt Andi hazánkban és Olaszországban is ismert sztár. Férfiak hada verseng a kegyeiért. Ki hinné, hogy a gyönyörű színésznőt egykor fiúnak nézték? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.