Meghan Markle ma ünnepli 38. születésnapját: így köszöntötte Harry herceg

köszöntés Meghan Markle Harry herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli születésnapját Meghan hercegné. 38 éves lett.

Augusztus 4-én ünnepli 38. születésnapját Harry herceg felesége, Meghan.

A herceg ez alkalomból közösségi oldalukon is felköszöntötte kedvesét. Szerelmes szavakkal ünnepelnek:

„Boldog születésnapot az én fantasztikus feleségemnek. Köszönöm, hogy csatlakoztál hozzám ebben a kalandban. Szeretlek. H.”

– írta a herceg.

Nem akarták elhinni: felháborodtak a rajongók Meghan hercegné tettén

Egy prémium minőségűnek mondott takaróban ringatta a kis Archie-t Meghan hercegné egy pólómeccsen nemrégiben. Most kiderült, hogy a pléd egy olyan gyárban készült, ahol fillérekért dolgoznak a munkások.

Nádai Anikót kisfia sminkelte ki: érdekes lett a végeredményhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-nadai-anikot-kisfia-sminkelte-ki-erdekes-lett-a-vegeredmeny.htmlNádai Anikót kisfia sminkelte ki. Érdekes lett a végeredmény.TV + SztárokGyönyörű modellként pózolt a Balaton partján Caramel felesége, Szilágyi Szilvihttp://www.life.hu/sztarok/20190804-gyonyoru-modellkent-pozolt-a-balaton-partjan-caramel-felesegeszilagyi-szilvi.htmlElképesztő formában van Caramel felesége, Szilágyi Szilvi, aki úgy pózol legutóbbi fotóján, akár egy vérbeli modell.TV + Sztárok--Varga Izabella legújabb fotóján úgy néz ki, mint Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/sztarok/20190804-varga-izabella-legujabb-fotojan-ugy-nez-ki-mint-catherine-zetajones.htmlVarga Izabella csodás formában van. Külsőleg és belsőleg is harmóniában van önmagával, nem is csoda, hogy minden fotóján gyönyörű. Legújabb képén egy világhírű színésznőhöz hasonlítja magát. TV + Sztárok--Hétvégente találkozik párjával Détár Enikő: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190804-hetvegente-talalkozik-parjaval-detar-eniko-ez-az-oka.htmlDétár Enikős és párja lassan 6 éve alkotnak egy párt. Bár a szerelmeseknek eleinte nem jósoltak hosszú kapcsolatot, ők mégis kiállták az idők próbáját. Egyedül a munka tudja csak megnehezíteni együttléteiket. TV + SztárokOrigoFarkas-Koholák Alexa kamerák előtt sírta el magát – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-farkaskoholak-alexa-kamerak-elott-sirta-el-magat-ezert-video.htmlKoholák Alexa nagyon boldog 26 évvel idősebb férje mellett. Orosz Barbinak mesélt új életéről, amikor kamerák előtt el is sírta magát. TV + SztárokOrigoA hagyatéki eljárás után Amerikába költözik Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20190803-a-hagyateki-eljaras-utan-amerikaba-koltozik-vajna-timi-andy-vajna-ozvegye.htmlAugusztus 1-jén ünnepelte volna 75. születésnapját Andy Vajna. Kollégái a Nobu étteremben filmplakát-kiállítást rendeztek a tiszteletére, amely az egykori kormánybiztos filmes pályafutását mutatja be. Özvegye, Vajna Tímea a rendezvényen jövőbeli terveiről is beszélt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.