Halálra gázoltak egy kerékpárost Békés megyében

Forrás: Shutterstock -
gázolás halálos baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Személyautó gázolt halálra egy kerékpárost kedden, kora délután a Kunágotát Magyarbánhegyessel összekötő úton – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A balesetben a kerékpáros férfi a helyszínen életét vesztette. A rendőrök az érintett útszakaszon félpályás lezárás mellett helyszínelnek.

Forrás: Shutterstock

Több mint 30 delfin és két bálna tetemét találták Toszkána vizeibenhttp://www.life.hu/news/20190805-tobb-mint-30-delfin-es-ket-balna-tetemet-talaltak-toszkana-vizeiben-iden.htmlTöbb mint 30 delfin és két bálna tetemét találták Toszkána vizeiben idén - közölte az olasz tartomány környezetvédelmi hatósága. NewsOrigoAugusztus a csillaghullás hónapja: így élvezheted a leginkább a Perseidák látványáthttp://www.life.hu/news/20190805-ot-kerdes-ot-valasz-a-csillaghullasrol.htmlAugusztus a csillaghullás, a meteorok hónapja, amikor porszemcsék és kisebb kődarabkák ezrei égnek el látványos fénycsóvát húzva a Föld légkörében. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet a bolygónk pályáját napokon belül keresztező Perseidák meteorrajról. News--Lehajítottak egy hatéves gyereket a londoni Tate Modern múzeum teraszárólhttp://www.life.hu/news/20190805-lehajitottak-egy-hateves-gyereket-a-londoni-tate-modern-muzeum-teraszarol-10-emelet.htmlLehajítottak egy hatéves gyereket a londoni Tate Modern múzeum teraszáról vasárnap - közölte a brit főváros rendőrsége, hozzátéve, hogy a bűncselekmény elkövetőjét, egy 17 éves kamaszt emberölés kísérletének gyanúja miatt őrizetbe vették. News--Továbbra is országszerte lehetnek zivatarok: a szombat délután is csapadékos lehethttp://www.life.hu/news/20190803-tovabbra-is-orszagszerte-lehetnek-zivatarok-a-szombat-delutan-is-csapadekos-lehet.htmlZivatarveszély miatt szombatra is az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--A klímaváltozás nélkül 1,5-3 Celsius-fokkal hűvösebb lett volna a júliusi hőhullámhttp://www.life.hu/news/20190802-a-klimavaltozas-nelkul-153-celsius-fokkal-huvosebb-lett-volna-a-juliusi-hohullam.htmlAz emberi tevékenység okozta klímaváltozás nélkül 1,5-3 Celsius-fokkal lett volna hűvösebb a júliusi hőhullám Európa minden mért helyszínén - derült ki a szélsőséges időjárási jelenségek és a klímaváltozás összefüggéseit vizsgáló World Weather Attribution projekt pénteken bemutatott jelentéséből. NewsOrigoHat napig volt felborult autója foglya egy belga nő a múlt heti hőhullámbanhttp://www.life.hu/news/20190803-hat-napig-volt-felborult-autoja-foglya-egy-45-eves-belga-no-a-mult-heti-hohullamban.htmlCorine Bastide Liege közelében szenvedett balesetet, autója kicsúszott az útról és felborult a közeli erdőben. Azután szabadították ki a 45 éves sérült nőt, hogy a család barátai napokkal később hirdetéseket aggattak ki eltűnéséről és valaki észrevette az erdőben az autót. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.