Balázs Klári komolyan veszi a születésnapját, az ünneplés napokig tart, a férje pedig elhalmozza őt mindenféle ajándékkal.

Korda Gyuri bácsi semmit nem sajnál a feleségétől, Klárikától, akinek születésnapját napokig ünneplik, de ha rajta múlik, akár hetekig is. "Legalább egy hete érzem a pénztárcámon, hogy Klárikának születésnapja van" - mondta viccesen az eseményről Korda György, aki mindent megad a feleségének. 

Balázs Klári mindent megkap, amit csak szeretneForrás: Mokka

"Itt egy ruha, ott egy ruha, vagy Londonból érkező csomag illatszerrel. Sőt majd beviszem a belvárosba is, hogy vegyen meg magának, amit csak szeretne! Ráadásul még van lehetőség bőven, hiszen augusztus 12-én van a névnapja, így az ünneplés eltart majd addig. Mindig azzal szoktam viccelődni, hogy az örökösök pénzét költjük, de – komolyra fordítva – az én feleségem tényleg bármit megérdemel!" – tette hozzá. Klárika nagyon örül a sok szép holminak, ugyanakkor hangsúlyozta, az a legfontosabb, hogy együtt ünnepelhetnek. "Annyi mindenkit elvesztettünk már. Sajnos nemrégiben a családban is, így számunkra Gyurival tényleg az a legfontosabb, hogy egyáltalán lehetőségünk van ünnepelni.  Ráadásul együtt, egészségben és sikerben. Nekünk tényleg ez a legnagyobb ajándék" – mondta a Blikknek