Heidi Klum nem szégyenlős: topless napozott

Forrás: Getty Images for InStyle/2019 Kevin Mazur/Kevin Mazur -
mell topless szégyenlősség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum és férje, a 16 évvel fiatalabb Tom Kaulitz másodszor is kimondták a boldogító igent, méghozzá Capri szigetén. A párocska azóta is ott nyaralgat a legnagyobb boldogságban, de jóval kevesebb ruhában. 

Heidi Klum az elmúlt években a fiatalabb pasik társaságát kereste. A Tokio Hotel egykori zenésze előtt is jóval fiatalabb párja volt, de úgy tűnik, hogy jó hatással vannak a modellre a fiatalabb férfiak, mert ő maga is csak egyre dögösebb és bevállalósabb lesz. Manapság ő a vörös szőnyegek kebelkirálynője.

Heidi Klum nem szégyenlős. Forrás: Getty Images for InStyle/2019 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Az egykori topmodell éppen Capri szigetén tölti a mézesheteket fiatal férjével, és egyáltalán nem szégyenlősködik. A napokban topless kapták lencsevégre Heidit, aki 46 évesen is büszke lehet a testére. A topless képeket a Ripost oldalán tudod megnézni.

Meglepő fordulat: Andy barátja lehet Vajna Timi új párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190807-vajna-timi-uj-parja-andy-vajna-baratja-lehet-allitja-egy-josno.htmlVajna Timi, akit férje halála olyannyira megviselt, hogy nem is akart nélküle tovább élni, idővel új fejezetet nyithat az életében. Egy jósnő szerint Andy baráti körében találja majd meg új társát, méghozzá Amerikában. TV + SztárokOrigoJaksity Katának sikerült talpra állniahttp://www.life.hu/sztarok/20190807-jaksity-katanak-sikerult-talpra-allnia.htmlJaksity Kata életébe csőstül jött a baj, de mára sikerült talpra állnia, habár nem volt könnyű. TV + SztárokOrigoCaramel felesége, Szilágyi Szilvi elárulta, hogy tervezik a második babáthttp://www.life.hu/sztarok/20190807-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-elarulta-hogy-tervezik-a-masodik-babat.htmlCaramel felesége, Szilágyi Szilvi elárulta, mik a terveik a következő egy évre. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzakított párjával Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-szakitott-parjaval-molnar-aniko-vv.htmlNemrégiben vállalta fel kapcsolatát Lacival Molnár Anikó, ám kiderült, hogy máris szakítottak. A zenész és a ValóVilág egykori szereplője már nem egy pár. TV + Sztárok--Bikinis fotót posztolt a TV2 sztárja, Horváth Grétahttp://www.life.hu/sztarok/20190806-bikinis-fotot-posztolt-a-tv2-sztarja-horvath-greta.htmlHátulról, apró bikiniben fotózták az Ázsia Expressz 2 sztárját, Horváth Grétát. TV + SztárokOrigoSzerelmével közösen mosolyog a kamerába Dancs Annamari: nagyon boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20190806-szerelmevel-kozosen-mosolyog-a-kameraba-dancs-annamari-nagyon-boldog.htmlDancs Annamari nem titkolta, nagyon megviselte a szakítása Kerényi Miklós Mátéval. Egy idő óta azonban újra szerelmes, egy civil férfi a vőlegénye, aki mellett nagyon boldog. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.