Heroinista múltjáról vallott Szabó Győző

Forrás: Facebook/Szabó Győző -
drog heroin függőség drogfüggő Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző elárulta, néha még eszébe jut a heroinista múltja.

Mint arról már beszámoltunk, film készül Szabó Győző életéről. Azt a tíz évet dolgozzák fel, amikor a drog jelentett mindent a színész számára. A TV2 elkísérte őt egy zárt osztályra, amely kísértetiesen hasonlított arra a helyre, ahol ő feküdt és megjárta a poklot.

Van azért néha olyan, hogy gondolok a cuccra, vagy eszembe jut... Az orvosok azt mondják, hogy az alkoholista alkoholista, a heroinista pedig heroinista marad, egyszerűen csak a szer van szüneteltetve. (...) A visszaeséssel nagyon-nagyon sokat vesztenék. Három gyermekem van, felépítettem az életemet. De azért egy olyan téglát húztak ki a falból, ami ott marad. Brutálisan pótolhatatlan a szer. Ettől annyira veszélyes, és én cipelni fogom magammal az életemben. Bármilyen furcsán hangzik, azt az élményt, amit az meg tudott nekem adni, azt semmi és senki nem adja meg" – árulta el a kamerák előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.