Gelencsér Timi vezetős fotóján kiakadtak a rajongók: életveszélyesnek tartják

TV2 -
fotó Gelencsér Tímea életveszély vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gelencsér Timiről vezetés közben készítettek fotót, de a követők nem rajongtak a képért: egyesek szerint életveszélyes, amit csinált. 

Gelencsér Timit az autópályán, vezetés közben fotózták le, ám a felvétel nem nyerte el a rajongók tetszését. A modell természetesen most is - mint mindig - tökéletesen nézett ki, a követők problémája a vezetési stílusával volt. Nem a megszokott pózban ült ugyanis a volán mögött, ez pedig egyesek szerint egyenesen életveszélyes.

Gelencsér Tímea vezetési stílusa nem tetszik a rajongóknak TV2

"

váratlan helyzetben életveszélyes!!!"

Rohadt rosszul fogod a kormányt. Ha hirtelen satuzni kell, vagy kitérni, menekülni ezzel a kormányfogással nem tudsz mit kezdeni!
A biztonság nem felfogás kérdése. Kiváltképp nem az a közlekedésben, ahol rajtad kívül más is van a pályán!!!"

Selena Gomez szóba sem áll azzal a barátnőjével, aki nekiadta veséjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190808-selena-gomez-szoba-sem-all-azzal-a-baratnojevel-aki-nekiadta-vesejet.htmlMár nincs jóban egymással Selena Gomez és az a barátnője, aki a veséjét adta oda neki. TV + Sztárok--Vajna Timi cáfol: nem azt nyilatkozta, ami megjelenthttp://www.life.hu/sztarok/20190808-vajna-timi-cafol-nem-azt-nyilatkozta-ami-megjelent.htmlVajna Timi cáfolja, hogy azt mondta, fél, csóró férfiba szeret bele. TV + SztárokOrigoMajka és Tilla miatt le kellett állítani a Bezár a bazár! forgatását - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-majka-es-tilla-miatt-le-kellett-allitani-a-bezar-a-bazar-forgatasat.htmlMajka és Tilla nagyon elengedték magukat a Bezár a bazár! forgatásán: le is kellett állítani miattuk. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs Ed Sheerannel szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20190808-sebestyen-balazs-ed-sheerennel-szelfizett.htmlSebestyén Balázs Ed Sheerannel szelfizett a Sziget Fesztivál első napján.TV + SztárokOrigoMeztelen fotózásáról vallott Kate Hudsonhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-meztelen-fotozasarol-vallott-kate-hudson.htmlKate Hudson arról a pucér címlapfotózásáról vallott, amit 22 éves korában vállalt el. TV + Sztárok--Aurelio élő adásban könyörgött Dominikának, hogy fogadja visszahttp://www.life.hu/sztarok/20190808-aurelio-elo-adasban-konyorgott-dominikanak-hogy-fogadja-vissza.htmlAurelio élő adásban könyörgött Dominikának, hogy fogadja vissza: elmondta, az ő hibája, hogy szakítottak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.