Gelencsér Timiről vezetés közben készítettek fotót, de a követők nem rajongtak a képért: egyesek szerint életveszélyes, amit csinált. 

Gelencsér Timit az autópályán, vezetés közben fotózták le, ám a felvétel nem nyerte el a rajongók tetszését. A modell természetesen most is - mint mindig - tökéletesen nézett ki, a követők problémája a vezetési stílusával volt. Nem a megszokott pózban ült ugyanis a volán mögött, ez pedig egyesek szerint egyenesen életveszélyes. 

Gelencsér Tímea vezetési stílusa nem tetszik a rajongóknakTV2

"Ha kérhetlek, akkor a kormányt ne így fogd, mert váratlan helyzetben életveszélyes!!!"  - írta az egyik kommentelő, de nem ő volt az egyetlen, akinek akadt kifogása. "Rohadt rosszul fogod a kormányt. Ha hirtelen satuzni kell, vagy kitérni, menekülni ezzel a kormányfogással nem tudsz mit kezdeni!" - írta egy másik. Arra is figyelmeztették, hogy közszereplőként neki kellene példát mutatnia. Amit te csináltál ezen a képen minden, de nem vezetés.  Te vagy a közszereplő, rajongóid vannak, felnéznek rád, neked kellene igazi példát mutatni az embereknek, rajongóidnak!" – fogalmazott rajongója. – "A biztonság nem felfogás kérdése. Kiváltképp nem az a közlekedésben, ahol rajtad kívül más is van a pályán!!!" – hangzott egy másik vélemény.