Szulák Andrea bikinis fotót posztolt nyaralásáról

tenger utazás bikini nyaralás Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea a közösségi oldalán adott egy kis ízelítőt horvátországi nyaralásából.

Szulák Andrea jelenleg épp Horvátországban élvezi a nyarat, és a nyaralásból adott egy kis ízelítőt a követőinek is a közösségi oldalán. Az 55 esztendős színésznő friss fotóján épp a tengerből jön ki állatmintás bikinijében, kissé vizes hajjal.

A képhez azt írta: „Hello, nyár!"

Pucér videót posztolt magáról Salma Hayekhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-pucer-videot-posztolt-magarol-salma-hayek.htmlSalma Hayek pucéran mártózott meg a tengerben. TV + Sztárok--Így buliztak a Sziget Fesztivál első napján a hazai hírességekhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-igy-buliztak-a-sziget-fesztival-elso-napjan-a-hazai-hiressegek.htmlMár a legelső napon telt házas volt a Sziget Fesztivál, amelynek csúcspontja kétségtelenül az Ed Sheeran-koncert volt. Természetesen az eseményre a hazai celebvilág krémje is kilátogatott. Mutatjuk, hogyan buliztak a hírességek! TV + SztárokOrigoAnyaszült meztelenül fotózta a férje Pirner Almáthttp://www.life.hu/sztarok/20190808-anyaszult-meztelenul-fotozta-ferje-pirner-almat.htmlPirner Alma a férjével kettesben romantikázik, a kis kiruccanásról pedig most egy szexi fotót is megosztott magáról. TV + Sztárok--10 óra forgatás után készített fotót a férje Liptai Claudiárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-10-ora-forgatas-utan-keszitett-fotot-ferje-liptai-claudiarol.htmlLiptai Claudia 10 óra munka után egy vicces fotóval zárta a napot. TV + SztárokOrigoTetőtől talpig szőrösen ment bulizni Palvin Barbi – Meglepő fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-tetotol-talpig-szorosen-ment-bulizni-palvin-barbi-meglepo-foto.htmlA közelmúltban ünnepelte Palvin Barbi kedvese a szülinapját, amire a szupermodell egy érdekes outfitet választott. TV + SztárokOrigoTangában mutatta meg formás fenekét Dér Heni – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-tangaban-mutatta-meg-formas-feneket-der-heni.htmlDér Heni egy napozós fotót tett közzé a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.