Villámcsapástól robbant szét egy vécé Amerikában

vécé vihar wc villámcsapás villám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Villám csapott egy szennyvízgödörbe, és emiatt szétrobbant egy vécé Amerikában.

Elképesztő történetről számolt be egy floridai házaspár. Mary Lou és férje kutyáikkal együtt az ágyban feküdtek vasárnap reggel, amikor egy hangos robbanást hallottak a mosdóból. Nagyon megijedtek, majd amikor beléptek a mellékhelyiségbe, megdöbbenve tapasztalták, hogy a vécécsésze szétrobbant. A kirepülő porcelándarabok még a falon is lyukat ejtettek.

A tanácstalan pár kihívta a vízszerelőt, aki megállapította, hogy villám csapott a szennyvízgödörbe, így történt a robbanás. Ő sem látott még ilyet soha életében.

Szerencse, hogy a pár épp abban a pillanatban nem használta a vécét, különben nagy baj történhetett volna – írja a CNN.

Szulák Andrea bikinis fotót posztolt nyaralásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-szulak-andrea-bikinis-fotot-posztolt-nyaralasarol.htmlSzulák Andrea a közösségi oldalán adott egy kis ízelítőt horvátországi nyaralásából. TV + Sztárok--Pucér videót posztolt magáról Salma Hayekhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-pucer-videot-posztolt-magarol-salma-hayek.htmlSalma Hayek pucéran mártózott meg a tengerben. TV + Sztárok--Anyaszült meztelenül fotózta a férje Pirner Almáthttp://www.life.hu/sztarok/20190808-anyaszult-meztelenul-fotozta-ferje-pirner-almat.htmlPirner Alma a férjével kettesben romantikázik, a kis kiruccanásról pedig most egy szexi fotót is megosztott magáról. TV + Sztárok--Galambos Bogi az édesapja áramlopási ügyéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190808-galambos-bogi-edesapja-aramlopasi-ugyerol-vallott.htmlGalambos Bogi először mesélt arról, mit gondol édesapja áramlopási ügyéről. TV + SztárokOrigoNegyedik gyermeke édesanyjával is szakított Mészáros Árpád Zsolt: de máris itt az új szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-negyedik-gyermeke-edesanyjaval-is-szakitott-meszaros-arpad-zsolt-de-maris-itt-az-uj-szerelem.htmlTavaly halasztotta el az esküvőjét Mészáros Árpád Zsolt és a legkisebb gyerekének édesanyja. Eleinte azt mondták, nincs gond, később a színész arról nyilatkozott, hogy problémáik vannak, most pedig kiderült: szakítottak. TV + SztárokRTLKLUBHugh Hefner barátnőjével folytatott viszonyt Ernyey Bélahttp://www.life.hu/sztarok/20190807-hugh-hefner-baratnojevel-folytatott-viszont-ernyey-bela.htmlErnyey Béla elárulta, viszonya volt Hugh Hefner egyik barátnőjével. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.