Negyedik házassági évfordulójukat ünneplik Szinetár Dóráék – Fotó

fotó házassági évforduló Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyedik házassági évfordulójuk alkalmából egy intim fotót posztolt Szinetár Dóra.

Csodálatos és meghitt montázst készített Szinetár Dóra, ami mellett posztban üzent férjének. Le sem tagadhatnák, mennyire boldogok:

„Ma ünnepeltük a 4. Házassági évfordulónkat. Pont azt csináltuk, amit az elmúlt, együtt töltött 7 évben a legjobban szerettünk. Együtt voltunk. Egymással. És (most épp csak a legkisebb) gyerekünkkel. Kirándultunk, rengeteget röhögtünk, finomakat ettünk, összebújva aludtunk, beszélgettünk, és most, hogy a legkisebb elaludt, társasozni fogunk!!!! Még rengetegszer ilyen 4 évet kívánok-kérek nekünk Kedvesem!!!” – írta a megható szavakat fotója mellé a színésznő.

Közösségi oldalán fakadt ki Szinetár Dóra: "Majdnem gutaütést kaptam"


A színésznő már régen várta, hogy megnézhesse a Bosszúállók – Végjáték című filmet, ám a mozi végén majdnem vesegörcsöt kapott. Kicsivel 11 után lett vége a filmnek, ám a plázában nem találtak már nyitott mosdót, Dóra majdnem bepisilt. Egy mozgássérült mosdóba kéredzkedett be végül, ahol azonban nem volt víz. Hab volt a tortán, hogy ezek után még a parkolásért is fizetniük kellett.

Ismeretlen nőt ölelget Jennifer Aniston exférje, Justin Theroux http://www.life.hu/sztarok/20190809-ismeretlen-not-olelget-jennifer-aniston-exferje-justin-theroux.htmlJennifer Aniston exférje, Justin Theroux egy ismeretlen nőt ölelget a lesifotósok friss fotóján. TV + Sztárok--Berki Krisztián szerelmes szavakkal köszöntötte feleségét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-berki-krisztian-szerelmes-szavakkal-koszontotte-feleseget-foto.htmlÍgy köszöntötte szerelmét Berki Krisztián.TV + SztárokOrigoKoreai életéről vallott Rubint Rellahttp://www.life.hu/sztarok/20190809-koreai-eleterol-vallott-rubint-rella.htmlRubint Rella elárulta, nagyon hiányoznak neki a családtagok és a magyar ízek Koreából. TV + SztárokOrigoSzabados Ági, az RTL híradósa szerelméről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190809-szabados-agi-az-rtl-hiradosa-szerelmerol-meselt.htmlSzabados Ágira újra rátalált a szerelem: ismét boldog a híradós. TV + SztárokOrigoPéter Szabó Szilvi új külsőt villantott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-peter-szabo-szilvi-uj-kulsot-villantott-foto.htmlPéter Szabó Szilvi új külsővel szelfizett: felismered az énekesnőt? TV + Sztárok--Molnár Anikó Bochkor Gábor óta nem találja a tökéletes férfithttp://www.life.hu/sztarok/20190809-molnar-aniko-bochkor-gabor-ota-nem-talalja-a-tokeletes-ferfit.htmlMolnár Anikó ismét az igazit keresi: ismét szakított. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.