Belehalt a cukorbeteg férfi, aki túlságosan spórolt az esküvőjére

Forrás: Shutterstock -
halál esküvő gyász cukorbeteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlságosan spórolt az inzulinnal egy cukorbeteg férfi, amibe bele is halt.

A 27 esztendős cukorbeteg Josh Wilkerson nagyon szerette volna, ha az esküvője tényleg olyan lesz, mint amilyennek párjával megálmodta. Mindent megtett azért, hogy minél több pénzt tudjon félretenni, ám a spórolást túlzásba vitte.

Orvosa tanácsára egy olcsóbb inzulinra váltott, ám úgy tűnik, az semmit nem ért: már az első napokban felszökött tőle a vérnyomása. Párja és szülei hiába kérlelték, nem volt hajlandó a drágább inzulint választani.

Sajnos ennek meg is lett az eredménye, a vércukorszintje a normál tizenhétszeresére ugrott és belehalt – számolt be róla az Insider.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Időjárás: jön az év legmelegebb napja, majd vihar vet véget a forróságnakhttp://www.life.hu/news/20190809-idojaras-jon-az-ev-legmelegebb-napja-majd-vihar-vet-veget-a-forrosagnak.htmlEgészen keddig kell elviselni a kánikulát, utána zivatarok enyhítik a forróságot. NewsOrigoLezuhant egy férfi a Petőfi hídrólhttp://www.life.hu/news/20190809-lezuhant-egy-ferfi-a-petofi-hidrol.htmlBaleset történt Budapesten: lezuhant egy férfi a Petőfi hídról. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoEltűnt Csepelről egy 11 éves kislányhttp://www.life.hu/news/20190808-eltunt-csepelrol-egy-11-eves-kislany.htmlCsepelről tűnt el egy 11 éves kislány, Nagy Dorottya: bőröndökkel távozott otthonról. NewsOrigoKisbuszokra támadtak Dél-Szudánban ismeretlenek: több embert meggyilkoltakhttp://www.life.hu/news/20190808-kisbuszokra-tamadtak-del-szudanban-ismeretlenek-tobb-embert-meggyilkoltak.htmlIsmeretlen elkövetők támadtak rá csütörtökön két kisbuszra Dél-Szudánban, a fegyveresek legalább tizenkét embert gyilkoltak meg. NewsOrigoRészeg férfi lovagolt meg egy állatkerti zsiráfot – Videóhttp://www.life.hu/news/20190808-reszeg-ferfi-lovagolt-meg-egy-allatkerti-zsirafot.htmlEgy részeg férfi meglovagolt egy zsiráfot egy kazahsztáni állatkertben. NewsOrigoA kórházból tűnt el a magyar doktornő, dr. Pető Erikahttp://www.life.hu/news/20190807-a-korhazbol-tunt-el-a-magyar-doktorno-dr-peto-erika.htmlA 47 éves budapesti doktornő, dr. P. Erika egy VII. kerületi egészségügyi intézményből tűnt el: keresi a rendőrség. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.