Pintér Tibor egy gyönyörű nyerget készíttetett Demjén Ferenc számára

Forrás: TV2 -
Demjén Ferenc ajándék Pintér Tibor nyereg Nemzeti Lovas Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan bemutatják a Nemzeti Lovas Színház megrendezésében a Demjén-musicalt, mely Demjén Rózsi örökzöld slágerei köré íródott. Pintér Tenya egy meglepetéssel is készül a legendás énekesnek.

Hamarosan bemutatják a Demjén-musicalt, melyet hosszú hónapokon keresztül próbált a lovas színház társulata.

Pintér Tibor a bemutatóra meghívta Demjén Rózsit is, aki egyelőre kérdéses, hogy egészségi állapota miatt részt tud-e venni az eseményen. Tenya mindenesetre egy kedves ajándékkal is készült a legendás énekesnek.

Forrás: TV2

„Amellett, hogy ezt a nyilvános próbát is Demjén Ferencnek ajánljuk és jobbulást kívánunk neki, várjuk sok szeretettel Szigetváron. Bízunk benne, hogy Rózsi lesz annyira jól, hogy a saját szemével nézheti meg, mit alkottunk az ő örök érvényű dalainak a felhasználásával. Remélem, tetszik majd neki! Ajándékkal is szeretnénk kedveskedni, mégpedig egy olyannal, ami minden lovas szívét megdobogtatja. Készíttettünk számára egy olyan nyerget, amelybe szöveget is vésettünk, igazán különleges darab lesz” – mondta el a Blikknek Tenya.

Így vélekedik kedvese, Ilyés Jenifer pikáns fotóiról Pintér Tibor

Pintér Tibort nem zavarja, ha barátnője, Ilyés Jenifer bikinis képet posztol. Sőt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.