Curtis felesége, Krisztike megosztotta utolsó pocakos fotóját az Instagramon, és elmesélte a szülőszobára indulásuk történetét is. 

"Ezt a fotót kórházba indulás előtt készítettem, emlékként. Azt hozzá tenném, hogy haláli nyugalommal fotózgattam magam, miközben Atit konkrétan verte a víz, azt sem tudta mihez nyúljon és mondanom sem kell, hogy totál bolondnak nézett. De itt már tudtuk hogy nemsokára a kezünkben tarthatjuk a kisfiúnka. Ami a világ legeslegnagyobb boldogsága" - írta Krisztike, aki a vicces sztori után hálával telt szavakat intézett férjéhez.

"Hálás vagyok a férjemnek hogy egy másodpercre sem hagyott egyedül,végig a fejemnél állt, fogta a kezem és csak ennyit mondott végig,hogy : Te vagy a legerősebb Nő a világon, mindennél jobban szeretlek! Utána meg látni azt, amikor hozza be a mellkasán a kisfiúnkat, mosolyogva, potyogó könnyekkel...azt az érzést elmondani nem tudom. Talán mégszerelmesebb lettem?! Nem tudok elégszer köszönetet mondani a jóistennek, hogy gyönyörű, egészséges kisfiúnk született, és hogy ilyen csoda család lettünk."