Demcsák Zsuzsa nagyon szeretne már itthon is összeházasodni szerelmével, de erre egyelőre nem kerülhet sor. Hiába volt az az álma, hogy augusztusi születésnapjára már férjes asszony lesz, erről le kell mondania. 

Demcsák Zsuzsa jövő heti születésnapjára már férjes asszony szeretett volna lenni, de ez nem fog összejönni. Még a meghívókat sem küldték ki, legalábbis az Ázsia Expressz stábtagjai nem tudnak arról, hogy közelegne a nagy nap, pedig Zsuzsa korábbi nyilatkozata szerint őket biztosan nem hagynák ki az esküvőből, hiszen nekik köszönheti az új szerelmet.

Demcsák Zsuzsának még várnia kell az esküvővelForrás: TV2

„Egyelőre semmilyen meghívót nem kaptunk, pedig szívesen látnánk Zsuzsi boldogságát" – mondta a Blikknek az egyik stábtag. „Én úgy tudom, hogy folyik a szervezés, akárhányszor beszélünk, mindig szóba kerül, hogy épp ide vagy oda rohan az esküvővel kapcsolatos ügyeket intézni, de ennél többet én sem tudok" – mondta az egyik közeli ismerős. Hozzátette, szerinte a következő egy hónapban sem lesz még esküvő.
Egy anyakönyvvezető szerint ez nem olyan meglepő, hiszen az ügyintézés még akkor is sok időt vesz igénybe, ha mindkét fél magyar állampolgár. „Egy indiai vőlegény esetében már az ideutazás előtt az ottani illetékes minisztériummal kell hitelesíttetni az összes hivatalos okmányát és az anyakönyvi kivonatát, amelyet Magyarországon csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. készíthet el. Amennyiben közösen beadtak minden szükséges iratot, az anyakönyvvezetőnek fel kell küldenie a kormányhivatalba engedélyezésre az egészet, ott átnézik és ellenőrzik, hogy valóban minden irat és okmány megfelel-e a követelményeknek. Ennek az átfutási ideje minimum egy hónap, de lehet akár több is, főleg a nyári szabadságolási időszakban" – mondta Major Andrea.