Meccs közben rosszul lett, majd elhunyt a magyar focista, Lajos Tamás

Forrás: 123rf.com -
meccs halál Lajos Tamás focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meccs közben hányingerre hivatkozva kért cserét, de később sem lett jobban. Sajnos mire megérkezett a segítség, késő volt: összeomlott a 30 éves Lajos Tamás keringése és életét vesztette.

Hányingere lett meccs közben, ezért cserét kért a Tiszavasvári SE játékosa, Lajos Tamás a megyei II. osztályú bajnokság vasárnapi mérkőzésén. A 68. percben ment le a pályáról, de nem lett jobban. A meccs után két órával ismét rosszul lett: hányt és a mellkasát is fájlalta.

Meccs közben lett rosszul, két órával később az életét vesztette a fiatal focista – Képünk illusztráció Forrás: 123rf.com

Az orvosi ügyeletre mentek, ott a vizsgálat után esetkocsit hívtak, de ekkor már késő volt. A 30 éves Lajos Tamás keringése összeomlott, már nem lehetett megmenteni az életét. A szon.hu információi szerint szívinfarktus miatt halt meg. „

Mindig mosolygott, jó humora volt, nagyon fog hiányozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.