Súlyos sérülést szenvedett Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatása során

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa Ázsia Expressz sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa elárulta, sérülésekkel csinálta végig az Ázsia Expressz második évadát.

Hamarosan adásba kerül az Ázsia Expressz második évada, de már kiszivárgott néhány belső információ a játékról. Kandász Andrea partnere, Demcsák Zsuzsa például elárulta, sérülésekkel kellett végigcsinálnia a műsort. Ám inkább összeszorított fogakkal küzdött, minthogy feladta volna.

Elég sok sérüléssel küzdöttem szinte végig. Volt másodfokú égési sérülésem, és egy baleset után közölte az orvos, hogy még ott meg kellene műteni a lábujjamat. Nos, ezt nem vállaltam, mert az egyet jelenthetett volna a feladással, az pedig szóba sem jöhetett... Gyakorlatilag úgy csináltam végig a menetelést és a kőkemény feladatokat, hogy csillagokat láttam a fájdalomtól” – árulta el a Ripostnak.

Demcsák Zsuzsa megsérült a forgatás alatt Forrás: TV2
Pálinkával várta Palvin Barbi apja lánya szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190813-palinkaval-varta-palvin-barbi-apja-lanya-szerelmet.htmlPalvin Barbi a Szigeten bulizik kedvesével, Dylan Sprouse-szal. TV + SztárokOrigoFürdőruhában mutatta meg magát Labancz Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20190814-furdoruhaban-mutatta-meg-magat-labancz-lilla-szardinian-nyaralt.htmlSzardíniai fürdőruhás képpel nosztalgiázik Labancz Lilla az Instagramon. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Így működött együtt párként Kandász Andrea és Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/sztarok/20190814-azsia-expressz-2-igy-mukodott-egyutt-parkent-kandasz-andrea-es-demcsak-zsuzsa.htmlEgy párként vett részt az Ázsia Expressz 2. műsorának forgatásán Kandász Andrea és Demcsák Zsuzsa. A két tévést 20 éves barátság köti össze, ennek ellenére a "kalandjuk" nem volt feszültségmentes. „Mi egy háborúban voltunk" – jellemezte röviden Kandász Andrea a felvétel idejét. TV + SztárokOrigoÉtkezési zavaráról vallott Singh Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20190813-etkezesi-zavararol-vallott-singh-viki.htmlSingh Viki elárulta, gyermekként étkezési zavarai voltak. TV + SztárokOrigoÉlete legjobb időszakát éli a válása óta Adelehttp://www.life.hu/sztarok/20190813-llete-legjobb-idoszakat-eli-a-valasa-ota-adele.htmlÁprilisban vált el kisfia édesapjától Adele. Nagyon megviselte a szakítás, ám azóta már túl van a válságon, ismét magára talált. TV + Sztárok--Eljegyezték Fresh Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190813-eljegyeztek-fresh-andit.htmlEljegyezte kedvese Fresh Andit. Az énekesnő egy fotót is posztolt a lánykérésről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.