Miley és Liam barátai is megszólaltak a sztárpár válásáról és az ehhez vezető okokról. Mindenki a másik felet hibáztatja. 

Miley Cyrus és Liam Hemsworth bejelentették, hogy 8 hónap házasság után elválnak. A hír meglepte a rajongókat, ugyanakkor a legfrissebb pletykák szerint a barátok számára nem volt olyan megdöbbentő a szakításuk. Miley és Liam barátai is nyilatkoztak a két sztár kapcsolatáról, és úgy tűnik, bőven voltak problémáik: alkoholizálás, drogfogyasztás és megcsalás is belefért a rövidke házasságba.

Miley és Liam kapcsolata ezek szerint nem volt egy álomForrás: Getty Images

Miley ismerősei természetesen Liamet teszik felelőssé a dolgok alakulásáért. Elmondásuk szerint a színész sokat ivott, és rendszeresen használt drogokat, amit Miley nem nézett jó szemmel. Állítólag az énekesnő mindent megtett azért, hogy megmentse a házasságukat, de Liam szenvedélyeivel nem tudott mit kezdeni, főleg úgy, hogy korábban neki is akadtak gondjai a tudatmódosító szerekkel.

A színész barátai viszont egészen más képet festettek: leszögezték, hogy a valódi probléma Miley hűtlensége volt. Szerintük az énekesnő csak a csalfaságáról próbálja elterelni a figyelmet azzal, hogy Liamet drogfogyasztónak és alkoholistának állítja be – írja a TMZ.