Megható történet: kukások köszöntötték fel a magányosan élő 100 éves nénit

magány kukás megható születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható videó került fel a napokban az internetre: egy Nagy-Britanniában élő nénit 100. születésnapja alkalmából köszöntötték fel a helyi kukások, mégpedig az asszony legnagyobb meglepetésére. 

A magányosan élő nénit kifejezetten kedvelik az utcában, de láthatóan még a kukások is szeretik, olyannyira, hogy megemlékeztek 100. születésnapjáról. Feldíszítették a kertjét, és tortát is vittek neki, a néni pedig alig hitt a szemének. A kukások azt kívánták neki, hogy éljen még 105 éves koráig, mire a néni csak annyit mondott nagy derültséget kiváltva, hogy "Hallgass!"

Bin collectors surprise one of their favorite customers on her 100th birthday❤️ from r/HumansBeingBros

Így mentené meg a bolygót Bill Gateshttp://www.life.hu/news/20190815-igy-mentene-meg-a-bolygot-bill-gates.htmlBill Gates több millió tonna port juttatna a sztratoszférába, hogy így vegye fel a harcot a globális felmelegedéssel. News--Váratlanul meghalt a 29 éves orosz modell - A rendőrség nyomoz az ügybenhttp://www.life.hu/news/20190815-meghalt-a-29-eves-orosz-modell-janna-rasskazova.htmlJanna Rasskazova orosz Playboy modell az otthonában lett rosszul, a mentősök már nem tudtak segíteni rajta. Ügyében a rendőrség nyomozást indított. News--Madarak miatt kényszerleszállást hajtott végre egy utasszállító repülőgép Moszkvánálhttp://www.life.hu/news/20190815-madarak-miatt-kenyszerleszallast-hajtott-vegre-egy-utasszallito-repulogep-moszkvanal-1.htmlKényszerleszállást hajtott végre Moszkva közelében csütörtök hajnalban az Ural Airlines légitársaság egyik utasszállító repülőgépe, miután mindkét hajtóműve madarat "szippantott be". News--Minden idők legnagyobb európai lottófőnyereményét vitték el Olaszországbanhttp://www.life.hu/news/20190814-minden-idok-legnagyobb-europai-lottofonyeremenyet-vittek-el-olaszorszagban-1.htmlMinden idők legnagyobb, 209 millió eurós (67,7 milliárd forint) európai lottónyereményét ütötték meg kedden este Olaszországban a Superenalotto hatoslottón.NewsAFPA hosszú hétvégére visszatér a jó időhttp://www.life.hu/news/20190814-a-hosszu-hetvegere-visszater-a-jo-ido-idojaras.htmlNincs ok az aggodalomra. Bár ma hűvös van és az eső is az ország legnagyobb részén esik, ez nem marad sokáig így. NewsOrigoA tó vizében lévő mérgező kékmoszat végzett három kutyával Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20190814-a-to-vizeben-levo-mergezo-alga-vegzett-harom-kutyaval-amerikaban.htmlHárom kutya pusztult el azután, hogy megfürdött egy észak-karolinai tóban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.