Angelina Jolie és Brad Pitt elárulták, miért váltak el valójában

Forrás: Collection Christophel/© Regency Enterprises / New Regency Pictures/Regency Enterprises / New Regenc -
Brad Pitt válás ok Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart három évvel ezelőtt Angelina Jolie és Brad Pitt válása. A sajtóhírek csúnya perpatvarról számoltak be. A színészpár két tagja most árulta el, szerintük mi vezetett a váláshoz.

Évekig találgatott a fél világ, vajon mi vezethetett Angelina Jolie és Brad Pitt válásához. Rengeteg olyan hír látott napvilágot az elmúlt három évben, amik arról szóltak, mennyire elfajultak a dolgok köztük. Ők azonban egyszer sem tettek nyilatkozatot és a sajót kérdéseire sem válaszoltak, egészen idáig. Most azonban elárulták, szerintük mi vezetett a váláshoz. Érdekes módon mindketten saját magukat hibáztatják.

Forrás: Collection Christophel/© Regency Enterprises / New Regency Pictures/Regency Enterprises / New Regenc

„Minden rossz szokásommal felhagytam, amikor családom lett, az ivást kivéve. Mindig is többet ittam, mint kellett volna, ami nyilván gondokat okozott a házasságomban is. Most már jobb a helyzet, de még időre van szükség a teljes változáshoz” – mondta Brad Pitt, írta meg a Ranker.com

Angie azonban azt gondolja, ő az oka a kapcsolat megromlásának.

„Minden az én hibám. Egy forgatás alkalmával találkoztunk és nagyon jól működtünk együtt. Ugyanezt szerettem volna a magánéletünkben is és a munkakapcsolatunkban is, mert nagyon jó volt Braddel együtt dolgozni. Azt gondoltam, ha több időt töltünk együtt, az javít a kapcsolatunkon, ami bizonyos szempontból így is történt, viszont azt éreztem, egyre több teher nehezedik ránk, amit nem tudtunk elviselni. Egy idő után kilátástalanná vált a helyzet, elhidegültünk egymástól” – nyilatkozta Jolie.

Váratlan fordulat Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolatában

Szinte nem is tudott megmaradni egy helyiségben a válás kezdete óta Brad Pitt és Angelina Jolie. Ám a színésznő most hatalmas gesztust tett volt párja felé. Úgy tűnik, lenyugodnak a kedélyek.
Gáspár Evelin egy buszmegállóban vetkőzött le: maga mesélte el a történetethttp://www.life.hu/sztarok/20190817-gaspar-evelin-egy-buszmegalloban-vetkozott-le-maga-meselte-el-a-tortenetet.htmlGáspár Evelin elmesélte, hogy az Ázsia Expressz forgatásán kénytelen volt nyilvános helyen, egy buszmegállóban átöltözni. Nagy felháborodást keltett ezzel. TV + SztárokOrigoSzabados Ági forrónadrágban mutatta meg izmos lábait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-szabados-agi-forronadragban-mutatta-meg-izmos-labait-foto.htmlSzabados Ági híradós szerelmével Olaszországban járt, ahonnan egy ultadögös fotót posztolt. TV + SztárokOrigoVajna Timinek üzent a telihold: új életet kell kezdeniehttp://www.life.hu/sztarok/20190817-vajna-timinek-uzent-a-teliholduj-eletet-kell-kezdenie.htmlVajna Timi közösségi oldalán tudatta követőivel: üzent neki a telihold... TV + Sztárok--Elutasította DiCapriót, ma élete legnagyobb hibájának tartja döntését a tévésztárhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-elutasitotta-dicapriot-ma-elete-legnagyobb-hibajanak-tartja-donteset-a-tevesztar.htmlWhitney Port, habár éppen szingli volt, amikor összesodorta az élet Leonardo DiCaprióval, ő mégis kikosarazta a világsztárt. Most elárulta, miért, és azt is, hogy ma már egészen másként döntene. TV + Sztárok--Meghan Markle nem tér vissza a Briliáns elmékbehttp://www.life.hu/sztarok/20190816-meghan-markle-nem-ter-vissza-a-brillians-elmekbe.htmlMeghan Markle biztosan nem tér vissza a Briliáns elmék című sorozatba, ugyanakkor az új évadban említést tesznek róla. TV + Sztárok--Sofia Vergara hihetetlen alakot villantott: így nézett ki a 90-es években - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-sofia-vergara-hihetetlen-alakot-villantot-igy-nezett-ki-a-90es-evekben.htmlSofia Vergara egy régi bikinis fotót mutatott - elképesztően szexi volt a 90-es években, ahogy most is az! TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.