Curtis elbúcsúzott kisfiától: néhány napig távol lesz tőle – Fotó

búcsú fotó kisfia Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtisnek néhány napra el kellett búcsúznia kisfiától: megható fotón osztotta meg a szomorú pillanatot. 

Curtis minden szabadidejét kisfiával és feleségével tölti, de sokszor elszólítja a kötelesség. A búcsú pedig ilyenkor mindig fájdalmas, egy ilyen szomorú pillanatot osztott meg nemrég Curtis Facebook-oldalán. „Két nap múlva találkozunk, kisfiam. Apa most elmegy dolgozni” – írta a rapper a fotóhoz.

Angelina Jolie és Brad Pitt elárulták, miért váltak el valójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-angelina-jolie-es-brad-pitt-elarultak-miert-valtak-el-valojaban.htmlNagy port kavart három évvel ezelőtt Angelina Jolie és Brad Pitt válása. A sajtóhírek csúnya perpatvarról számoltak be. A színészpár két tagja most árulta el, szerintük mi vezetett a váláshoz.TV + Sztárok--Gáspár Evelin egy buszmegállóban vetkőzött le: maga mesélte el a történetethttp://www.life.hu/sztarok/20190817-gaspar-evelin-egy-buszmegalloban-vetkozott-le-maga-meselte-el-a-tortenetet.htmlGáspár Evelin elmesélte, hogy az Ázsia Expressz forgatásán kénytelen volt nyilvános helyen, egy buszmegállóban átöltözni. Nagy felháborodást keltett ezzel. TV + SztárokOrigoSzabados Ági forrónadrágban mutatta meg izmos lábait – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-szabados-agi-forronadragban-mutatta-meg-izmos-labait-foto.htmlSzabados Ági híradós szerelmével Olaszországban járt, ahonnan egy dögös fotót posztolt. TV + SztárokOrigoEltűnt Kozso 56 milliós köztartozása: az énekes is meglepődött a hír hallatánhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-eltunt-kozso-56-millios-koztartozasa-az-enekes-is-meglepodott-a-hir-hallatan.htmlKozso jó ideje az adósok listáján szerepel, illetve szerepelt, ugyanis mostanra eltűnt 56 milliós tartozása. TV + Sztárok--Aurelio nem adja fel: újra üzent szerelmének közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-aurelio-nem-adja-felujra-uzent-szerelmenek-kozossegi-oldalan.htmlAurelio és menyasszonya a közelmúltban szakítottak. Az egykori ValóVilág-szereplő azonban nem tudja elfogadni a dolgot. TV + SztárokOrigoShane Tusup bosszút áll: Hosszú Katinka legnagyobb ellenfelét fogja edzenihttp://www.life.hu/sztarok/20190817-shane-tusup-bosszut-all-hosszu-katinka-legnagyobb-ellenfelet-fogja-edzeni.htmlShane Tusupról kiderült, hogy ismét úszóedzőnek áll: Olaszországba költözik, hogy exfelesége legnagyobb ellenfelét készítse fel a sorozatos győzelemre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.