Kozso jó ideje az adósok listáján szerepel, illetve szerepelt, ugyanis mostanra eltűnt 56 milliós tartozása.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal negyedévente teszi közzé adóslistáját, amelyen olyanok szerepelnek, akiknek 180 napnál régebbi 10 millió forint feletti köztartozásuk van. Kozso is hosszú ideig szerepelt ezen a listán 56 milliós tartozásával. Ám ez azonban már a múlté, az énekes lekerült a felsorolásból.

A Bors megkereste Kozsót az üggyel kapcsolatban, aki maga is meglepődött a hír hallatán, majd hozzátette, hogy fogalma sincs, hogy történt, ahogy azt sem tudja, miért kerülhetett fel erre a bizonyos listára.

Forrás: Ámokfutók

„Tényleg? De jó! Nem is tudtam...Hát azt nem tudom, de igazából nem is szeretnék erről beszélni. Nem tudom, hogy lehet onnan lekerülni, ahogyan azt sem, hogy miért voltam fent” – válaszolt szűkszavúan Kozso.

A napilap azonban megkérdezett egy szakértőt is, aki a következőket mondta:

„Számos módja van annak, hogy az illető lekerüljön a listáról. Például a tartozás egészének vagy egy részének rendezése, végrehajtás útján, a feltárt vagyonelemek lefoglalásával, illetve az elévülési idő lejártával. Utóbbi azonban nem azt jelenti, hogy a tartozás ne állna fenn a jövőben is, csupán tovább nyugszanak, és bármikor elővehetők, behajthatók az adózón, amint az kimutatható jövedelemhez, vagyonhoz jut.”

Kozso a magánéletéről vallott: újra szerelmes
Velencében járt Kozso, ám most nemcsak az utazásáról mesélt, hanem arról is, hogy új szerelem van az életében.