Eltűnt Kozso 56 milliós köztartozása: az énekes is meglepődött a hír hallatán

Forrás: Ámokfutók -
hír köztartozás eltűnt NAV Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozso jó ideje az adósok listáján szerepel, illetve szerepelt, ugyanis mostanra eltűnt 56 milliós tartozása.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal negyedévente teszi közzé adóslistáját, amelyen olyanok szerepelnek, akiknek 180 napnál régebbi 10 millió forint feletti köztartozásuk van. Kozso is hosszú ideig szerepelt ezen a listán 56 milliós tartozásával. Ám ez azonban már a múlté, az énekes lekerült a felsorolásból.

A Bors megkereste Kozsót az üggyel kapcsolatban, aki maga is meglepődött a hír hallatán, majd hozzátette, hogy fogalma sincs, hogy történt, ahogy azt sem tudja, miért kerülhetett fel erre a bizonyos listára.

Forrás: Ámokfutók

„Tényleg? De jó! Nem is tudtam...Hát azt nem tudom, de igazából nem is szeretnék erről beszélni. Nem tudom, hogy lehet onnan lekerülni, ahogyan azt sem, hogy miért voltam fent” – válaszolt szűkszavúan Kozso.

A napilap azonban megkérdezett egy szakértőt is, aki a következőket mondta:

„Számos módja van annak, hogy az illető lekerüljön a listáról. Például a tartozás egészének vagy egy részének rendezése, végrehajtás útján, a feltárt vagyonelemek lefoglalásával, illetve az elévülési idő lejártával. Utóbbi azonban nem azt jelenti, hogy a tartozás ne állna fenn a jövőben is, csupán tovább nyugszanak, és bármikor elővehetők, behajthatók az adózón, amint az kimutatható jövedelemhez, vagyonhoz jut.”

Kozso a magánéletéről vallott: újra szerelmes

Velencében járt Kozso, ám most nemcsak az utazásáról mesélt, hanem arról is, hogy új szerelem van az életében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.