Gáspár Evelin elmesélte, hogy az Ázsia Expressz forgatásán kénytelen volt nyilvános helyen, egy buszmegállóban átöltözni. Nagy felháborodást keltett ezzel.

Gáspár Evelin nagybátyjával, Gáspár Zsolttal vágott neki az Ázsia Expressz második szériájának. Bár a forgatások már hónapokkal ezelőtt befejeződtek, a műsort csak ősszel láthatjuk. Gáspár Evelin egy kis ízelítőt azonban adott a műsorból: elárulta, hogy az első adásban láthatjuk, ahogy egy nyilvános helyen öltözik át, nagy felháborodást keltve az amúgy is gátlásos és konzervatív országban. 

Forrás: Instagram/evelingaspar

„Nagyon rossz szemmel nézték az alig pár pillanatig tartó jelenetet, mert tudjuk, hogy ott ilyet nem illik tenni, és nagyon szigorúan veszik a női pőreséget. Azonban abban az elképesztő hőségben Evelinnek muszáj volt gyorsan átöltöznie. Pokoli volt a hőség, kényelmesebb ruhára kellett váltania. Igyekeztem takarni, hogy ne keltsünk feltűnést, de ez nem sikerült teljesen. A versenyben azonban ugye, csak magunkra vagyunk utalva, pénz nélkül megyünk a helyiek kedvességére bízva magunkat, így gyorsan kellett cselekednünk” – mesélte Zsolti a Borsnak.

Testre feszülő miniben mutatta meg alakját Gáspár Evelin – Fotó

Gáspár Evelin testre feszülő ruhában mutatta meg mindenkinek, milyen kifogástalan alakja van.