Sziget 2019: Martin Garrix legjobb barátja, Julian Jordan nyilatkozott a DJ-k életéről

Julian Jordan dj Martin Garrix sziget 2019
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ első számú DJ-jének, Martin Garrixnek a legjobb barátja is DJ, méghozzá ő Julian Jordan. A holland sztár nem először zenélt Magyarországon, ezúttal a Sziget Fesztiválon táncoltatta meg a tömeget. A Life.hu-nak egy exkluzív interjúban mesélt többek közt Martin Garrixszel való barátságukról, de azt is elárulta, miért annyira sikeresek a hollandok a dance zenében az egész világon.
Sziget 2019: Vini Vici exkluzív interjút adott - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-sziget-2019-vini-vici-exluziv-interjut-adott-video.htmlAz izraeli világsztár DJ páros, Vini Vici jelenleg a 34. helyen tartózkodik a TOP100-as DJ listán: egyetlen év alatt 38 helyet ugrottak felfelé. Sokadjára jönnek Magyarországra, a Szigetre viszont csak a páros egyik tagja látogatott el. A Life.hu kiderítette, mi az oka annak, hogy külön váltak útjaik. TV + SztárokOrigoHorváth Cintia elképesztően szexi bikiniben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-horvath-cintia-elkepesztoen-szexi-bikiniben.htmlHorváth Cintia, a korábbi Miss Balaton versenyzője zuhanyzós fotót mutatott. TV + SztárokOrigoCheryl Cole-t kirakták a Madame Tussauds múzeumból: már nem elég híreshttp://www.life.hu/sztarok/20190818-cheryl-cholet-kiraktak-a-madamme-tussauds-muzeumbol-mar-nem-eleg-hires.htmlCheryl Cole énekesnő is a Madame Tussauds múzeum hírességei között volt kiállítva, viaszszobrát bárki megcsodálhatta egészen idáig. TV + Sztárok--Brooke Shields smink nélkül mutatta meg az arcát – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-brooke-shields-smink-nelkul-mutatta-meg-arcat-foto.htmlA Kék Lagúna egykori sztárja irtó dögös még 54 évesen is. Ezúttal smink nélkül láthatjuk. TV + Sztárok--Debreczeni Zita átlátszó felsőben mutatta meg még mindig tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190818-debreczeni-zita-atlatszo-felsoben-mutatta-meg-meg-mindig-tokeletes-alakjat.htmlA napokban írtunk róla, hogy imád férfiruhába bújni Debreczeni Zita, aki ezúttal azonban szexire vette a figurát. TV + SztárokOrigoAz ország első modellje volt Pataki Ági: 67 évesen újra kamera elé állhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-az-orszag-elso-modellje-volt-pataki-agi-67-evesen-ujra-kamera-ele-all.htmlPataki Ági az egyike volt az első magyar modelleknek, akik szépségükkel plakátokon, reklámokban hódítottak. 67 évesen ismét modellkedni fog a ma már neves producer. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.