Bujtor István özvegye: "Amíg élek, egyedül maradok, számomra nincs újrakezdés"

Forrás: MTV -
özvegy vallomás Bujtor István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 évvel ezelőtt hunyt el Bujtor István, akiről minden évben négynapos filmfesztivállal emlékeznek meg. Özvegye is részt vesz az eseményen, ahol életéről és férje hiányáról vallott.

Rengetegen vettek részt azon a filmünnepen, amelyet Bujtor István tiszteletére szerveznek évről évre. Természetesen a legendás színész felesége, Judit is ellátogatott az eseményre, ahol szívszorítóan vallott a férjéről és annak hiányáról. A férje halála után hosszú ideig a lakásból sem volt ereje kilépni.

Bujtor István Forrás: MTV

"Sok barátom ajánlotta, vegyek kutyát, utazzak el, de egyiket sem akartam. Még mindig kérdezik, miért nem ismerkedem és keresek másik társat. A szívemben nincs helye más férfinak. Sosem találnék még egy olyan embert, mint amilyen István volt, így elfogadtam, amíg élek, egyedül maradok, számomra nincs újrakezdés" - írta meg a Blikk.

Szombaton kezdődik a Bujtor István Filmfesztivál Balatonszemesen

Szombaton kezdődik a Bujtor István Filmfesztivál Balatonszemesen, ahol a filmvetítések mellett színházi előadásokkal, emlékkiállítással, szabadtéri koncertekkel és ételkóstolóval várják az érdeklődőket.

Ázsia Expressz 2: adásban hányta el magát az olimpikonhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-azsia-expressz-2adasban-hanyta-el-magat-az-olimpikon.htmlAugusztus 26-án rajtol az Ázsia Expressz második évada, ami még nehezebb feladatok elé állítja a sztárjátékosokat. Íme egy kis ízelítő.TV + SztárokOrigoVárkonyi Andi vicces fotóval nosztalgiázott: volt partnerével látható a képenhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-varkonyi-andi-vicces-fotoval-nosztalgiazott-volt-partnerevel-lathato-a-kepen.htmlVárkonyi And vicces fotót talált telefonjában egy régi Tények adásról, amit azonnal meg is osztott követőivel.TV + Sztárok--Hajdú Péter exe, Alföldy Anna szexi fotókat posztol nyaralásáról: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-hajdu-peter-exe-alfoldy-anna-szexi-fotokat-posztol-nyaralasarol-fotok.htmlHajdú Péter és Alföldy Anna néhány hónapot töltöttek együtt, majd a tévés állítólag sms-ben szakított a gyönyörű lánnyal.TV + SztárokOrigoJanicsák Veca megmutatta ritkán látott férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190819-janicsak-veca-megmutatta-ritkan-latott-ferjet.htmlJanicsák Veca 7 éve alkot egy párt férjével, közös fotókon azonban ritkán látni őket. Egészen idáig, ugyanis jövő héttől minden nap találkozhatunk velük.TV + Sztárok--Emily Ratajkowski sokat mutatott a melleiből - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-emily-ratajkowski-sokat-mutatott-melleibol.htmlA bombázó Emily Ratajkowski apró fürdőruhában mutatta meg idomait. TV + SztárokOrigoJudy 24 évvel ezelőtti fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190818-judy-24-evvel-ezelotti-fotot-posztolt.htmlJudy nagyon ritkán látott képet mutatott magáról: így nézett ki 24 évvel ezelőtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.