10 évvel ezelőtt hunyt el Bujtor István, akiről minden évben négynapos filmfesztivállal emlékeznek meg. Özvegye is részt vesz az eseményen, ahol életéről és férje hiányáról vallott.

Rengetegen vettek részt azon a filmünnepen, amelyet Bujtor István tiszteletére szerveznek évről évre. Természetesen a legendás színész felesége, Judit is ellátogatott az eseményre, ahol szívszorítóan vallott a férjéről és annak hiányáról. A férje halála után hosszú ideig a lakásból sem volt ereje kilépni. 

Bujtor IstvánForrás: MTV

"Sok barátom ajánlotta, vegyek kutyát, utazzak el, de egyiket sem akartam. Még mindig kérdezik, miért nem ismerkedem és keresek másik társat. A szívemben nincs helye más férfinak. Sosem találnék még egy olyan embert, mint amilyen István volt, így elfogadtam, amíg élek, egyedül maradok, számomra nincs újrakezdés"írta meg a Blikk.

Szombaton kezdődik a Bujtor István Filmfesztivál Balatonszemesen
Szombaton kezdődik a Bujtor István Filmfesztivál Balatonszemesen, ahol a filmvetítések mellett színházi előadásokkal, emlékkiállítással, szabadtéri koncertekkel és ételkóstolóval várják az érdeklődőket.