Csázyt eleinte sok támadás érte a választottja miatt, de kapcsolatuk őket igazolja. Már csak a gyermek hiányzik a teljes boldogságukhoz. 

Csézy egy 18 évvel idősebb üzletember mellett találta meg a boldogságot, és habár eleinte sokan bántották őt választásáért, de 8 éve tartó kapcsolatuk és 5 éve tartó házasságuk őket igazolja.
A férjem azt mondta, hogy a tizedik házassági évfordulónkon újból elvesz feleségül, én pedig természetesen nem ellenkeztem" – árulta el a Borsnak Csézy, aki azt is elmondta, érdekből nem lehet hosszú kapcsolatot fenntartani.

Csézy és párja, LászlóForrás: Schmidt Barbara/Life.hu

Ha valaki a csillogásért, luxusért, vagyonért vállal be egy kapcsolatot, nopláne egy házasságot, szíve-joga. Én nem tudnék így élni, és azt gondolom, hogy ez csak ideig-óráig tud műkődni, mert az embert nem ez teszi boldoggá hosszú távon. A férjem tény, hogy egy úriember, aki minden hónap 13-án meglep egy csokor rózsával, szerelmes üzeneteket küld, és ma sem rest bókolni nekem, de ő mindemellett tiszta szívből, és őszintén szeret engem, ahogyan fordítva. Rengeteg közös tervünk van együtt, többek között a családalapítás,  mert nagyon szeretnék anya lenni, s úgy érzem, már csak ez hiányzik az életünkből, de úgyis minden akkor jön, amikor jönnie kell" – árulta el.