Egy felmérésből kiderült, ki a brit királyi család legnépszerűbb tagja

kutatás II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle Meghan hercegné brit királyi család népszerű Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Meghan között gyakran feszült a légkör, hiszen teljesen más kulturális neveltetés jellemzi őket és hasonló pozíciójuk miatt egyfajta versengés is kialakult köztük. Egy felmérés azonban kétséget kizáróan bizonyította, ki lett a legnépszerűbb királyi családtag.

A szigetországban már hagyománynak számít, hogy minden évben felmérést készítenek a lakosság körében. Ennek eredménye pedig kiválóan megválaszolja azt a kérdést, mégis ki az, aki a brit királyi családból a legközelebb áll a szívükhöz és ki az, akit egyáltalán nem szeretnek.

A felmérésre 2018. június és 2019. június között került sor, ezalatt 90 ezer embert kérdeztek meg. Ennek alapján egyértelműen II. Erzsébet királynő a legkedveltebb.

II. Erzsébet királynő Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson

A brit nép tehát hiába hall, olvas naponta Katalin és Meghan hercegnéről, a megkérdezettek 72 százaléka még így is a királynőjükért rajong. A lista azonban nem áll meg az első helynél, nézzük meg, kik végeztek még előkelő helyen.

A két hercegi pár: Meghan és Harry, valamint Vilmos és Katalin Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

A második legnépszerűbb Harry lett, utána nem sokkal lemaradva Vilmos áll. A királyi családba beházasodó hölgyek csak őket követik: a negyedik Katalin hercegné, Meghan Markle személye pedig mindössze a hatodik helyre volt elég. Őt egyébként az idén 98 éves Fülöp herceg előzte meg.

Egy indonéz férfi 700 kilométert sétált hátrafelé az erdők megmentéséérthttp://www.life.hu/news/20190822-egy-indonez-ferfi-700-kilometert-setalt-hatrafele-az-erdok-megmenteseert.htmlTöbb mint 700 kilométert sétált hátrafelé jávai falujából a sziget fővárosáig egy indonéz férfi, aki ezzel akarja felhívni a figyelmet az erdőirtásokra. News--Tömegverekedésnél kapták el a rendőrök Meghan hercegné rokonáthttp://www.life.hu/news/20190509-tomegverekedesnel-kaptak-el-a-rendorok-meghan-hercegne-rokonat.html15-20 fő vett részt abban a tömegverekedésben, Oregon államban, amelyben Meghan hercegné féltestvérének fiát, Tyler Dooleyt is elkapták a rendőrök. News--Kate Spade, Katalin hercegné egyik kedvenc tervezője öngyilkos letthttp://www.life.hu/news/20180606-kate-spade-katalin-hercegne-egyik-kedvenc-tervezoje-ongyilkos-lett.htmlTöbb sztárnak, köztünk Katalin hercegének is tervezett már ruhákat Kate Spade divattervező, aki a nemrégiben öngyilkosságot követett el. Bipoláris személyiségzavarokkal küzdött, 13 éves lányának hagyott búcsúlevelet. News--Jövőre érkezhet Harry herceg és Meghan Markle második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190705-jovore-erkezhet-harry-herceg-es-meghan-markle-masodik-gyermeke.htmlNem akar sokat várni második gyermekük érkezésével a hercegi pár: ekkor jöhet az újabb baba. Család--II. Erzsébet királynő halála után más-más címeket kapnak a királyi család tagjaihttp://www.life.hu/csalad/20190708-ii-erzsebet-kiralyno-halala-utan-masmas-cimeket-kapnak-a-kiralyi-csalad-tagjai.htmlBár furcsának tűnhet azon spekulálni, hogy mi történik majd, ha II. Erzsébet brit királynő meghal, ám a királyi családban már pontos menetrendet alakítottak ki a tragikus esemény utánra. Azt is lehet tudni, hogyan változnak a címek a családon belül. Család--II. Erzsébet brit királynő furcsa szokásai http://www.life.hu/csalad/20190105-a-brit-kiralyno-ii-erzsebet-furcsa-szokasai.htmlII. Erzsébet igen kemény nő benyomását kelti, aki makacsul ragaszkodik az arisztokrata élet szabta határokhoz. Pedig a királynő igen érzékeny és különc ember. A brit királyi család fejeként fontos, hogy mindig példával szolgáljon, de furcsa szokásai mögött gyakran csupán egyéni okok állnak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.