Katalin és Meghan között gyakran feszült a légkör, hiszen teljesen más kulturális neveltetés jellemzi őket és hasonló pozíciójuk miatt egyfajta versengés is kialakult köztük. Egy felmérés azonban kétséget kizáróan bizonyította, ki lett a legnépszerűbb királyi családtag.

A szigetországban már hagyománynak számít, hogy minden évben felmérést készítenek a lakosság körében. Ennek eredménye pedig kiválóan megválaszolja azt a kérdést, mégis ki az, aki a brit királyi családból a legközelebb áll a szívükhöz és ki az, akit egyáltalán nem szeretnek.

A felmérésre 2018. június és 2019. június között került sor, ezalatt 90 ezer embert kérdeztek meg. Ennek alapján egyértelműen II. Erzsébet királynő a legkedveltebb.

II. Erzsébet királynőForrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson

A brit nép tehát hiába hall, olvas naponta Katalin és Meghan hercegnéről, a megkérdezettek 72 százaléka még így is a királynőjükért rajong. A lista azonban nem áll meg az első helynél, nézzük meg, kik végeztek még előkelő helyen.

A két hercegi pár: Meghan és Harry, valamint Vilmos és KatalinForrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

A második legnépszerűbb Harry lett, utána nem sokkal lemaradva Vilmos áll. A királyi családba beházasodó hölgyek csak őket követik: a negyedik Katalin hercegné, Meghan Markle személye pedig mindössze a hatodik helyre volt elég. Őt egyébként az idén 98 éves Fülöp herceg előzte meg.