Így buliznak a magyar milliárdosok: megszólalt egy bennfentes

Forrás: Shutterstock -
magyar szórakozás milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kordos Szabolcs Budapest by Night című könyvében egy vendéglős mesélt arról, hogyan szórakoznak a magyar milliárdosok.

Egy vendéglátós mesélt a magyar milliárdosok bulizási szokásairól. Hozzá leginkább a gazdasági elit tagjai járnak.

Forrás: Shutterstock

"Gyakoriak az olyan, négy-hat fős vacsorák, amelyeken egymillió forint feletti a számla. Rengetegszer láttam már, ahogyan a férfiak bedobták egy tálba a bankkártyájukat, majd a társaság egyik nőtagjának kellett csukott szemmel kihúznia egyet közülük, és a peches fizetett mindent" - mesélte a könyvben János, idézte a Velvet.

Horváth Éva megmutatta, mekkora cukkini termett a kertjében: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-horvath-eva-megmutatta-mekkora-cukkini-termett-a-kertjeben-foto.htmlHorváth Éva kisfiával és párjával vidékre költözött, hogy Kristófka nyugalomban és friss levegőn nőhessen fel. Éva annyira megszerette a vidéki életet, hogy saját veteményest is kialakított kertjében.TV + SztárokOrigoDuncan Larcombe, író nyilvánosan szólt be Harry hercegnek: szerinte elveszíti népszerűségéthttp://www.life.hu/sztarok/20190824-duncan-larcombe-iro-nyilvanosan-szolt-be-harry-hercegnek-szerinte-elvesziti-nepszeruseget.htmlMióta Meghan herecegné feltűnt Harry életében, a fiatal herceg egyre jobban veszít népszerűségéből. Legutóbb az akasztotta ki az embereket, hogy néhány nap alatt többször ült magángépre és helikopterre a susexxi herceg és neje. TV + Sztárok--A színpadon éneklés közben jött rá Jolly: Suzy számára az igazihttp://www.life.hu/sztarok/20190824-a-szinpadon-enekles-kozben-jott-ra-jolly-suzy-szamara-az-igazi.htmlNéhány hónappal ezelőtt bombaként robbant a hír: Jolly és Suzy szerelme véget ért. Jolly új szerelmét már a nagyközönségnek is bemutatta. Úgy tűnt, a szakítás végleges. Ám néhány nappal ezelőtt kiderült, mégsem tudnak egymás nélkül élni és újra összejöttek. TV + SztárokOrigoBódi Margó elárulta, hogy gyerekkorában vonalzóval verte tanárahttp://www.life.hu/sztarok/20190824-bodi-margo-elarulta-hogy-gyerekkoraban-vonalzoval-verte-tanara.htmlBódi Margó a NőComment adásában elmesélte, hogy iskolás korában vonalzóval verték.TV + SztárokOrigoMC Hawer elárulta, miért szakított fiatal kedvesével: a lány a ragaszkodásával tette tönkre a kapcsolatothttp://www.life.hu/sztarok/20190824-mc-hawer-elarulta-miert-szakitott-fiatal-kedvesevela-lany-a-ragaszkodasaval-tette-tonkre-a.htmlMC Hawer néhány nappal ezelőtt tudatta a közösségi oldalán, hogy 11 hónap után véget ért a kapcsolata fiatal szerelmével. Most elárulta, mi volt a baj. TV + SztárokOrigoAmbrus Attila kislányát nem engedték át a határonhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-ambrus-attila-kislanyat-nem-engedtek-at-a-hataron.htmlA közösségi oldalán számolt be Ambrus Attila arról, milyen kellemetlen élményben volt része a határon: a kislányát nem engedték át. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.