Kollányi Zsuzsi gyönyörű iker babáknak adott életet alig egy évvel ezelőtt. Az énekesnő azóta otthon volt a picikkel. Hamarosan azonban újra színpadra áll Majka mellett.

Curtis távozása óta Majka egyedül állt a frontvonalon minden fellépéskor, idáig. Kollányi Zsuzsi azonban hamarosan visszatér szülési szabadságáról, és újra Majka csapatát erősíti csodás hangjával. 

Kollányi Zsuzsi énekesnőFotó: Mudra László - Origo

Az énekeső a visszatérésről mesélt, illetve azt is elárulta, mit gondol Majka és Curtis szétválásáról.

"A csapat 100 tagú cigányzenekaros turnéjánál már én is ott leszek. De nem szeretnék sokat távol lenni a gyerekeimtől, úgyhogy figyelek rá, hogy heti egy-két koncertnél ne vállaljak többet. Befolyásolt engem is a szétválás, de úgy érzem, ez mégsem az én dolgom. Azt gondolom, Peti és Ati két felnőtt ember, és nekik kell tudniuk, hogy képesek-e együtt dolgozni, vagy sem. Ha nem, akkor inkább ne zenéljenek együtt, ha igen, akkor úgy is fognak. Ez a kettejük szakmai dolga, illetve ez Peti zenekara, az ő dolga eldönteni, kit akar. Bármi is történt, én szeretem Atit. Gratuláltam neki a kisfiához, és azonnal írtam neki akkor is, amikor kijött a Lehetne újra február című dala. Ujjongtam, szerintem óriási lett" - mesélte a Borsnak Zsuzsi.

Eddig nem látott képekkel köszöntötte szülinapos iker fiait Kollányi Zsuzsi
Kollányi Zsuzsi iker fiai, Bálint és Bence néhány napja ünnepelhették első születésnapjukat. Az énekesnő eddig nem látott képekkel és megható sorokkal köszöntötte a fiúkat.