Ennyire cuki Eva Longoria kisfia - Fotó

fotó Eva Longoria kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoria nagyon édes fotót mutatott a kisfiáról: ilyen mosolygósan ébred a kicsi. 

Eva Longoria kisfia tavaly júniusban látott napvilágot, ő a színésznő első gyermeke. Születésnapját nagyon különleges módon ünnepelték, amit természetesen megosztott a követőivel a büszke anyuka. Ahogy a hétköznapi pillanataikból is szokott közzétenni fotókat, nemrég például azt mutatta meg, gyermeke milyen széles mosollyal ébred a délutáni szundizásból.

Dorina halálhírét keltettékhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-dorina-halalhiret-keltettek.htmlKét tinilány Dorina halálhírét keltette: még a temetés időpontját is közzétették. TV + SztárokOrigoPoór Péter szerint Mary Zsuzsi nem akart öngyilkos lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190825-poor-peter-szerint-mary-zsuzsi-nem-akart-ongyilkos-lenni.htmlPoór Péter sok pályatársát vesztette el, Mary Zsuzsi halála azonban érthetetlen a számára. Úgy véli, az énekesnő nem akart öngyilkos lenni. TV + SztárokOrigoGyermekkori képet mutatott magáról Gwyneth Paltrow - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-gyermekkori-kepet-mutatott-magarol-gwyneth-paltrow.htmlGwyneth Paltrow színésznő gyermekkori képet mutatott magáról: hiába teltek el évtizedek, szinte nem is változott. TV + Sztárok--Köllő Babett szexi fürdőruhában szelfizett - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-kollo-babett-szexi-furdoruhaban-szelfizett.htmlKöllő Babett nagyon szexi fotót tett magáról közzé: dögös fürdőruhában szelfizett. TV + SztárokOrigoAda bikiniben búcsúzik a nyártól - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-ada-bikiniben-bucsuzik-a-nyartol.htmlAda ezzel a képpel búcsúzott el máris a nyártól. TV + Sztárok--Lékai Máté álma valóra vált: a kisfia ott volt az egyik meccsén - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-lekai-mate-alma-valora-valt-kisfia-ott-volt-az-egyik-meccsen.htmlLékai Máté az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy egy nagy álma vált valóra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.