Nagy Sándor nem keresi a szerelmet

Forrás: MTI/Kallos Bea -
színész szerelem Nagy Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél éve egyedülálló Nagy Sándor színész, és nem találja a szerelmet. Kicsit már a hitét is elvesztette. 

Nagy Sándor másfél éve szakított párjával, azóta él egyedülállóként. Nem bánja, hogy így alakult, de azt elárulta, kezdi elveszteni a hitét a szerelemben és a monogámiában.

Nagy Sándor már nem hisz a szerelemben Forrás: MTI/Kallos Bea

"

Azt sem tudom, hogy létezik-e 2019-ben a monogámia mint olyan.

Ripost
Az a vágyam, hogy ha találkozom egy nővel, ne legyen kérdés az, hogy tőle akarok gyereket, és az sem, hogy vele szeretnék lenni reggeltől estig. Én nagyon szeretek beszélgetni, emellett fontos a kémia, és nyilván gyerekeket és családot is szeretnék majd. Sokan akarnak velem megismerkedni, nem panaszkodom..."

Huszár Zsófi megmutatta, hogyan nézett ki egy testépítőverseny előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190825-huszar-zsofi-megmutatta-hogyan-nezett-ki-egy-testepitoverseny-elott.htmlHuszár Zsófi - akit az ázsia Expressz második részében láthatunk - megmutatta, hogyan nézett ki, amikor testépítőversenyre készült. TV + SztárokOrigoEnnyire cuki Eva Longoria kisfia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-ennyire-cuki-eva-longoria-kisfia.htmlEva Longoria nagyon édes fotót mutatott kisfiáról: ilyen mosolygósan ébred a kicsi. TV + Sztárok--Dorina halálhírét keltettékhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-dorina-halalhiret-keltettek.htmlKét tinilány Dorina halálhírét keltette: még a temetés időpontját is közzétették. TV + SztárokOrigoPoór Péter szerint Mary Zsuzsi nem akart öngyilkos lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190825-poor-peter-szerint-mary-zsuzsi-nem-akart-ongyilkos-lenni.htmlPoór Péter sok pályatársát vesztette el, Mary Zsuzsi halála azonban érthetetlen a számára. Úgy véli, az énekesnő nem akart öngyilkos lenni. TV + SztárokOrigo20 éve ért véget a Família Kft. - Így emlékezett a sorozatra Csonka Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190824-20-eve-ert-veget-a-familia-kft-igy-emlekezett-a-sorozatra-csonka-andras.htmlA Família Kft. pontosan 20 éve mutatta be utolsó epizódját: Csonka András megemlékezett a számára sokat jelentő sorozatról. TV + Sztárok--Ada bikiniben búcsúzik a nyártól - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-ada-bikiniben-bucsuzik-a-nyartol.htmlAda ezzel a képpel búcsúzott el máris a nyártól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.