Az Ázsia Expressz második szériájának első epizódját augusztus 26-án láthatják a TV2 nézői. Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea együtt vettek részt a megmérettetésen. Kiderült, hogy rögtön a forgatások elején autóbalesetet szenvedtek Srí Lankán.

Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi együtt vágtak bele az ázsiai kalandba. Bár a forgatások már hónapokkal ezelőtt véget értek és a szereplők hazautaztak Srí Lankáról és Indiából, az ott történtekről csak most számolnak be a résztvevők. 

Demcsák ZsuzsaForrás: TV2

Kiderült, hogy Demcsák és Kandász a forgatás elején autóbalesetet szenvedtek. A kocsi, amit lestoppoltak, egy tuktukkal ütközött. Komolyabb baja szerencsére senkinek sem történt.

„Az eset után még zajlott a helyszínelés, de mi már azon voltunk, hogy folytathassuk az utunkat a cél felé. Igazán fel sem fogtuk, mi történt, sokkal inkább azon idegeskedtünk, hogy komoly hátrányba kerülhetünk emiatt” – mesélte a Blikknek az egykori műsorvezető.

Zsuzsára rájár a rúd, már ami az autóvezetést illeti. Mielőtt balesetet szenvedett volna Ázsiában, itthon ittas vezetésért elvették a jogosítványát, majd miután hazatért a forgatásokról, szintén egy ellenőrzés során újra ittas vezetésen kapták. Évekig nem ülhet a volán mögé sajtóértesülések szerint.

Ezt a büntetést kapta Demcsák Zsuzsa ittas vezetésért
Megszületett a nem jogerős ítélet Demcsák Zsuzsa újabb kihágásával kapcsolatban.