Borzasztó üzenetet kapott Tóth Gabi egyik követőjétől

Tóth Gabi Kiakadt kommentelők üzenet énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas üzenetet kapott egyik követőjétől Tóth Gabi. Emiatt úgy döntött, letiltja a kommentelési lehetőséget az oldalán.

Tóth Gabi borzalmas üzenetet kapott egyik követőjétől. A komment teljesen kikészítette, ezért drasztikus lépésre szánta el magát: letiltotta a kommenteket. Természetesen az igazi rajongók, barátok és kollégák egyből mellé álltak, olyan hírességek biztosították támogatásukról az énekesnőt, mint például Kasza Tibi és Balázs Andi.

Nap mint nap kell szembesülnöm ilyen és ehhez hasonló kommentekkel, amiket már nem tudok és nem is akarok tolerálni vagy letojni! Mert ezeket már nem lehet! 15 éve vagyok ebben a szakmában és végignéztem, ahogy az emberek egyre többet mocskolódnak az évek során! Aki szeret, bízom benne, hogy akkor is fog, ha nem kommentelhet! Lehet az anyaság felé vezető út is teszi velem ezt, de nem bírom tovább elviselni ezt a magyar megkeseredett irigy vircsaftot! Attól, hogy közszereplők vagyunk, még nem kell nekünk mindent elviselni, mert elsősorban EMBEREK VAGYUK ÉS NEKÜNK IS VANNAK ÉRZÉSEINK!” – írta Gabi az Instagram-oldalán.

Ázsia Expressz 2: összeveszett Gáspár Zsolti és Gáspár Evelin – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-azsia-expressz-2-osszeveszett-gaspar-zsolti-es-gaspar-evelin-video.htmlGáspár Evelin nagybátyjával, Gáspár Zsoltival vágott neki az Ázsia Expressz második szériájának. A heves vérmérsékletű családtagok többször veszekedtek egymással. TV + SztárokOrigoGyászol Harry herceg: öngyilkos lett egy közeli barátjahttp://www.life.hu/sztarok/20190826-gyaszol-harry-herceg-ongyilkos-lett-egy-kozeli-baratja.htmlÖsszeomlott Harry herceg. Öngyilkos lett egy közeli barátja. TV + Sztárok--Diana hercegnő a túlvilágról üzent Harry hercegnek: egy médiumot keresett meghttp://www.life.hu/sztarok/20190826-diana-hercegno-a-tulvilagrol-uzent-harry-hercegnek-egy-mediumot-keresett-meg.htmlDiana hercegné a túlvilágról üzent Harry hercegnek. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: így hatott az elzártság Liu Shaolin Sándorra és testvérérehttp://www.life.hu/sztarok/20190825-azsia-expressz-2-igy-hatott-az-elzartsag-liu-shaolin-sandorra-es-testverere.htmlLiu Shaolin Sándor és testvére, Liu Shaoang, azaz Ádó is versenyeztek az Ázsia Expressz 2-ben. Az őket ért megpróbáltatásokról beszéltek egy fotózás szünetében. TV + SztárokOrigoIlyen lesz Emma Stone Szörnyella de Frász szerepében – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-ilyen-lesz-emma-stone-szornyella-de-frasz-szerepeben-foto.htmlA Disney sorozatban készíti a klasszikus mesék élőszereplős változatait. Most a 101 kiskutya feldolgozása van soron, a címe Szörnyella lesz, a főszerepet pedig Emma Stone alakítja. TV + Sztárok--Ezzel kényezteti felesége Molnár Ferenc Caramelthttp://www.life.hu/sztarok/20190825-ezzel-kenyezteti-felesege-molnar-ferenc-caramelt.htmlAz énekes bár fél éve szinte be se tette a lábát a konyhába, felesége mindenben igyekszik a kedvében járni. Kedvese egyik nap ázsiai, másnap a magyar konyha fogásait varázsolja a család asztalára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.