Vérfagyasztó látvány: légzuhatagot fényképeztek Balassagyarmatnál

Forrás: Facebook/Országos Meteorológiai Szolgálat -
időjárás Balassagyarmat légzuhatag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félelmetes légzuhatagot fotóztak Balassagyarmatnál. A képet a Országos Meteorológiai Szolgálat tette közzé a Facebookon.

A különleges képet Kinczel László fotós külte be az OMSZ-nek. A látvány egyenesen vérfagyasztó.

„A légzuhatag, vagy más néven lecsapó(dó) légtest olyan erős leáramlás, mely hirtelen pusztító szélvihart eredményez a talajfelszínen vagy annak közelében. Jellemzője, hogy mindössze pár percig tart, de azalatt akár 240 km/h-s szélsebesség is előfordulhat” – írja a metnet.hu.

A templomból kilépve ért halálos autóbaleset egy ifjú amerikai házaspárthttp://www.life.hu/news/20190826-a-templombol-kilepve-ert-halalos-autobaleset-egy-ifju-amerikai-hazaspart.htmlSzörnyű tragédia rázta meg Texast: az esküvő után szenvedett halálos autóbalesetet egy pár. NewsOrigoEgy magyar tűzoltó csapatot toborozna az amazonasi esőerdő megmentéséhezhttp://www.life.hu/news/20190826-egy-magyar-tuzolto-csapatot-toborozna-az-amazonasi-esoerdo-megmentesehez.htmlEgy magyar tűzoltó csapatot toborozna a közösségi oldal segítségével, hogy megmentse az amazonasi esőerdőt. News--Hat jármű ütközött az M7-esen Székesfehérvárnál, teljes útzárhttp://www.life.hu/news/20190826-hat-jarmu-utkozott-az-m7esen-szekesfehervarnal-teljes-utzar.htmlHat jármű ütközött össze az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán a 64-es kilométernél, Székesfehérvárnál. NewsOrigoEgy kutató bebizonyította, hogy a fák énekelnekhttp://www.life.hu/news/20190825-egy-kutato-bebizonyitotta-hogy-a-fak-enekelnek.htmlNico Georis amerikai "növényzenész" bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy a növények bizony énekelnek - írja a Bors. NewsOrigoKirálypitontól rettegnek Budapesten, a Római-partonhttp://www.life.hu/news/20190825-kiralypitontol-rettegnek-budapesten-a-romai-parton.htmlAz egyik Római-parti ház bejáratára írták ki, hogy elmászott egy királypiton augusztus 22-én. A tulajdonosa arra kérte a többi lakót, hogy aki látja, az azonnal jelezze. News--Augusztus utolsó napjaiban is meleg marad az időhttp://www.life.hu/news/20190825-augusztus-utolso-napjaiban-is-meleg-marad-az-ido.htmlAugusztus utolsó napjaiban is marad a nyárias meleg 30 Celsius-fok körüli maximumokkal. Továbbra is sok lesz a napsütés, helyenként lehetnek záporok, zivatarok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.