Hargitai Bea hurkás hasával inspirálja követőit – Fotó

has inspiráció Hargitai Bea hurkás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell és édesanya, Hargitai Bea megmutatta, hogy az ő teste is tud előnytelen lenni, ha úgy fotózza. Bár Beának tökéletes az alakja, hurkáival akarja inspirálni követőit.

Egyre több híresség vállalja fel, hogy előnytelen fotót posztol közösségi oldalán, így mutatva meg követőinek, hogy senki sem tökéletes. Ezúttal a gyönyörű Hargitai Bea üzent rajongóinak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lanyok! Iszonyat sok uzenetet kapok, hogy milyen jol nezek ki, hogy csinalom, hogy ilyen vekony vagyok, tul vekony vagyok, mi a titok, stb.. elmondom! Eloszor is, nagyjabol odafigyelek, hogy mit eszem.. Kb 80%-ban odafigyelek a maradek 20-ban meg nem erdekel! (Tegnap ettem epp egy uveg Nutellat ‍♀️ es tudjatok mit?! Nem banom) Intermittent Fastinget csinalok ami azt jelenti, hogy 16 oraig nem eszem es 8 oraig igen.. nem reggelizem (sosem szerettem) kb delben ebedelek es 6-kor nalunk vacsora. Ha kozben megehezem, eszem valamit. Probalok nem enni szenhidratot.. viszont peldaul a ferjem szulinapjan 2 tortat vettem, csak azert, hogy az egyiket en ehessem meg! De nyilvan nem minden nap van szulinap! Ha megkivanok egy pizzat akkor megeszem! (Ez sem minden nap termeszetesen) A masik!!!Baromi jol tudom, hogy melyik szog all jol nekem!! 16 eves koromtol fotoznak, megtanultam, melyik pozok allnak jol! Tudom, hogy milyen fenyek az elonyosek.. Csinalok magamrol 50 selfie-t amibol 1-et posztolok amin jol nezek ki! A hasam mindig gyenge pontom volt.. mindig felhuzom a csipom (laposabbnak tunik a has) vagy epp a kezemmel takarom a derekam.. ezek kicsit illuziok is lanyok.. mindenki a legjobb oldalat akarja mutatni es legtobbszor EL NE HIGGYETEK!! a fenyekkel, szogekkel hatalmasakat lehet csalni!! ☝ ‍♀️ Fuzokben, persze, kicsi a derek de levegot nem kapok! Viszont, en tenyleg meg vagyok elegedve a testemmel sot imadom! Nem cserelnem el egyik hurkam sem! ez vagyok EN es Nagyon szeretem! ☺️♥️ Persze, no vagyok es soha nem fogok belefardni a “tokeletesitesbe” es mindig a legjobbra torekszem.. Mindig uj trukkoket vagy kezeleseket probalok ki de ez szerintem a DNS-unkben van! Nah es akkor meg a filterekrol nem is beszeltunk! (Clarendon filter a legnagyobb kedvencem ) Lapozz a “valosagert” #ILoveMyBody

Bea Stogel (@beahargitai) által megosztott bejegyzés,

„Lanyok! Iszonyat sok uzenetet kapok, hogy milyen jol nezek ki, hogy csinalom, hogy ilyen vekony vagyok, tul vekony vagyok, mi a titok, stb.. elmondom! Eloszor is, nagyjabol odafigyelek, hogy mit eszem.. (...) A masik!!!Baromi jol tudom, hogy melyik szog all jol nekem!! 16 eves koromtol fotoznak, megtanultam, melyik pozok allnak jol! Tudom, hogy milyen fenyek az elonyosek.. Csinalok magamrol 50 selfie-t amibol 1-et posztolok amin jol nezek ki! A hasam mindig gyenge pontom volt.. mindig felhuzom a csipom (laposabbnak tunik a has) vagy epp a kezemmel takarom a derekam.. ezek kicsit illuziok is lanyok.. mindenki a legjobb oldalat akarja mutatni es legtobbszor EL NE HIGGYETEK!!” – írta a posztjában Bea.

Elképesztően dögös fotót posztolt Hargitai Bea

Hargitai Bea ezúttal egy fekete miniruhában mutatta meg tökéletes alakját. A 36 éves modell bomba formában van.
Rita Ora átlátszó felsőben, melltartó nélkül twerkel: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-rita-ora-atlatszo-felsoben-melltarto-nelkul-twerkel-video.htmlNincs ma ennél szexibb: Rita Ora melltartó nélkül, átlátszó felsőben táncol...TV + Sztárok--Tóth Gabinak elege lett a gyalázkodó kommentekbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-toth-gabinak-elege-lett-a-gyalazkodo-kommentekbol.htmlTóth Gabi úgy döntött, itt az ideje, hogy tegyen valamit az internetes bántalmazás ellen. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKovács Ákos lányával stúdiózik: közös dalra készülnek?http://www.life.hu/sztarok/20190827-kovacs-akos-lanyaval-studiozik-kozos-dalra-keszulnek.htmlKovács Ákos énekes nagylányával együtt szelfizett. Közös titkos projektre készülnek.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsát és párját a műsorvezető apósa adja majd össze: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-demcsak-zsuzsat-es-parjat-a-musorvezeto-aposa-adja-majd-ossze-video.htmlDemcsák Zsuzsa a Mokkában mesélt róla, ki fogja őt és indiai párját összeadni.TV + SztárokOrigoExkluzív: Jason Derulo interjú - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-exkluziv-jason-derulo-interju-video.htmlAz amerikai szupersztár, Jason Derulo nemrégiben hazánkban járt, a Strand Fesztivál látogatóit szórakoztatta, ahol a Life.hu-nak egy exkluzív interjúban mesélt arról, miért kezdett koreai énekesekkel dolgozni, bántják-e a Michael Jacksonra való visszaemlékezése miatt és hogy vajon az éneklést lecseréli-e Hollywoodra? TV + SztárokOrigoElhunyt Ferdinand Piëch, a Volkswagen konszern volt vezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190827-elhunyt-ferdinand-pi-ch-a-volkswagen-konszern-volt-vezetoje.html82 éves korában elhunyt Ferdinand Karl Piëch, a Volkswagen (VW) konszern volt vezetője, a német autógyártás jelentős személyisége – közölte hétfő este a német sajtó az egykori vállalatigazgató családjára hivatkozva. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.