Polgár Tünde szegény gyermekkora miatt adakozik

adakozás szegény gyerekkor Polgár Tünde luxusfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Tünde, az egyik luxusfeleség ma is jól emlékszik arra, hogy honnan jött. Nem fényűzésbe született, családja szegény volt, ő pedig korán kezdett el dolgozni.
Polgár Tünde nem titkolja, hogy szegény családban nőtt fel Forrás: Viasat3
Pszichedelikus drogok hatása alatt írták dalaikat a One Direction tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20190827-pszichedelikus-drogok-hatasa-alatt-irtak-dalaikat-a-one-direction-tagjai.htmlKi hitte volna, hogy a pár éve még a tinilányok körében őrületesen népszerű, azóta feloszlott fiúbanda, a One Direction dalait a tagok pszichedelikus szerek hatása alatt írták? Nos, zenéjükben némi brit beat-életérzés ugyan kiérezhető, de Harry Styles vallomása igen meglepő. TV + SztárokSúlyos betegsége után lemezt ad ki Fekete Jenő blueszenészhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-sulyos-betegsege-utan-lemezt-ad-ki-fekete-jeno-blueszenesz.htmlBemutatja első szólólemezét Fekete Jenő bluesgitáros, aki néhány hónapja kapott tüdőembóliát. TV + SztárokOrigoGyönyörű nővé érett Patai Anna: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-gyonyoru-nove-erett-patai-anna.html20 éves gyönyörű nővé érett a Megasztár egykor felfedezettje, Patai Anna. TV + Sztárok--Varga Iza imádja a korát, nem cserélne a húszévesekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-varga-iza-imadja-korat-nem-cserelne-a-huszevesekkel.htmlVarga Iza most van igazán formában: elmondása szerint imádja az életkorát, nem cserélne egyetlen húszévessel sem. TV + Sztárok--Alaposan kihozták a sodrából II. Erzsébetethttp://www.life.hu/sztarok/20190827-alaposan-kihoztak-a-sodrabol-ii-erzsebetet.htmlII. Erzsébetet rendkívül felbosszantotta, hogy hatalmas graffitit rajzoltak a windsori kastély előtti vasúti felüljáróra. TV + Sztárok--Eljegyezték a Jóban Rosszban sztárját, Nagy Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20190828-eljegyeztek-a-joban-rosszban-sztarjat-nagy-katat.htmlEljegyezték a Jóban Rosszban sztárját, Nagy Katát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.