Rubint Réka elárulta, soha nem érdekelték az anyagiak

Forrás: Rubint Réka/Instagram -
Rubint Réka Maldív-szigetek tábor anyagiak alakreform
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl költségesek Rubint Réka alakreformtáborai: ezzel vádolják a fitneszladyt.

Túl drágának találják a kommentelők Rubint Réka alakreformtáborát. A Maldív-szigeteki kiruccanás szilveszterkor lesz, két hétig tart és az ára 2,4 millió forint.

A Blikk most megkereste a fitneszladyt, aki reagált a vádra.

Soha nem a pénz és az anyagiak motiválnak, és nem is ezért tartok táborokat. Tartok órákat 1500 forintért, és vannak pár napos, belföldi táborok is, egyik sem kerül többe 50 ezer forintnál. Hozzám bárki jöhet sportolni, fontosnak tartom, hogy mindenkinek is biztosítsak lehetőséget, azoknak is, akiknek nem telik egy külföldi útra, de olyanoknak is, akik megengedhetik, hogy luxuskörülmények közt mozogjanak" – nyilatkozta.

Rubint Réka Forrás: Rubint Réka/Instagram
Polgár Tünde szegény gyermekkora miatt adakozikhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-a-luxusfeleseg-polgar-tunde-szegeny-gyermekkora-miatt-adakozik.htmlPolgár Tünde, az egyik luxusfeleség ma is jól emlékszik arra, hogy honnan jött. Nem fényűzésbe született, családja szegény volt, ő pedig korán kezdett el dolgozni. TV + Sztárok--Válságban Böde Dániel házassága: elköltözött új szerelméhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-valsagban-bode-daniel-hazassaga-elkoltozott-uj-szerelmehez.htmlA Ripost információi szerint Böde Dániel házassága megromlott, a focista már össze is költözött új szerelmével, aki állítólag a Fradi egyik kézilabdázója.TV + Sztárok--Varga Iza imádja a korát, nem cserélne a húszévesekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-varga-iza-imadja-korat-nem-cserelne-a-huszevesekkel.htmlVarga Iza most van igazán formában: elmondása szerint imádja az életkorát, nem cserélne egyetlen húszévessel sem. TV + Sztárok--Alaposan kihozták a sodrából II. Erzsébetethttp://www.life.hu/sztarok/20190827-alaposan-kihoztak-a-sodrabol-ii-erzsebetet.htmlII. Erzsébetet rendkívül felbosszantotta, hogy hatalmas graffitit rajzoltak a windsori kastély előtti vasúti felüljáróra. TV + Sztárok--Súlyos szabályszegésen kapták a egyik párost az Ázsia Expresszbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-sulyos-szabalyszegesen-kaptak-a-egyik-parost-az-azsia-expresszben.htmlAz egyik páros súlyosan megszegte az Ázsia Expressz szabályait. TV + SztárokOrigoHargitai Bea hurkás hasával inspirálja követőit – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-hargitai-bea-hurkas-hasaval-inspiralja-kovetoit-foto.htmlA gyönyörű modell és édesanya, Hargitai Bea megmutatta, hogy az ő teste is tud előnytelen lenni, ha úgy fotózza. Bár Beának tökéletes az alakja, hurkáival akarja inspirálni követőit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.