Túlélte a villámcsapást a magyar nő: emlékeiről vallott

túlélő vallomás villámcsapás villám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy túlélő mesélt a tévékamerák előtt arról, mit érzett akkor, amikor belecsapott a villám.

A TV2 Mokkájának vendége volt Földi Katalin, aki néhány évvel ezelőtt villámcsapás következtében csaknem életét vesztette. A kamerák előtt most elmesélte, hogyan történt az eset és mit élt át azokban a pillanatokban.

Újra kellett éleszteni kétszer. A helyszínen meghaltam... Strandolni voltunk a családdal és a barátnőmékkel Csongrádon, a Körös-torokban. Jött a vihar, eső volt, fújt a szél, villámlott, nem túl közel, de kifogtam egy villámot... Visszamentünk a partra a játékokért, miután kicsit elbújtunk az eső elől. Így történt, hogy a jobb csípőm fölé belém csapott a villám. Van emlékem róla, nagyon jó érzés volt, kellemes, nem is akartam, hogy vége legyen, de utána éreztem, hogy meghalok. Májrepedés, a tüdőm kilyukadt, sok sérülésem lett, tüdőembóliát is kaptam...”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.