Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi is részt vesznek az Ázsia Expressz második szériájának nagy kalandjában Srí Lankán és Indiában. Az embert próbáló feladatok mindenkiből mást és mást váltanak ki. Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsa kezdi magára haragítani a mezőnyt.

Először játékostársa, Kandász Andi akadt ki Demcsák Zsuzsára, amiért folyamatosan dirigált neki, és bántó módon viselkedett, majd Janicsák Vecánál szakadt el a cérna, amikor az egyik feladat végzése közben összetalálkoztak, és az egykori műsorvezető nem köszönt nekik. A legutóbbi adásban pedig Hódi Pamela és versenytársa, Zsófi haragudtak meg a botrányairól elhíresült Demcsákra. Egy taktika kellős közepén változtatta meg álláspontját Zsuzsa, így ők is és Hódiék is elveszítették a versenyt.

 "Nekem nem ér annyit egy játék, hogy eldobjam a kis megbeszélésemet, és átverjek egy másik embert" - mondta indulatosan Pamela.

Még Kandász Andi is megbánta, hogy játékostársára hallgatott, és nem a másik csapattal megbeszéltek szerint cselekedett.

El kell halasztani Demcsák Zsuzsa és indiai párja, Krishan esküvőjét


Bár Demcsák Zsuzsa nem hivatalos ceremónia keretében már hozzáment indiai szerelméhez, kapcsolatukat szeretnék hivatalossá tenni itthon. Legutóbb még azt nyilatkozta a műsorvezető, hogy a 41. születésnapja előtt sor kerül a nagy napra, ám ez most meghiúsulni látszik.