Hódi Pamela kiakadt Demcsák Zsuzsára

vita Demcsák Zsuzsa Hódi Pamela Liu Shaolin Sándor Ázsia Expressz Huszár Zsófi Kandász Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal Hódi Pamela akadt ki Demcsák Zsuzsára.

Demcsák Zsuzsa ismét kihúzta a gyufát játékostársainál az Ázsia Expresszben. Tegnap Janicsák Veca akadt ki rá, most pedig Hódi Pamela. Az történt ugyanis, hogy utóbbi a párjával, Huszár Zsófival együtt megbeszélte Demcsák Zsuzsával és partnerével, Kandász Andreával, hogy összefognak az egyik játékban a Liu testvérek ellen. Csakhogy időközben Zsuzsáék taktikát váltottak, Pameláék ellen fordultak, és ezáltal ők kiestek, a fiúk pedig megnyerték a játékot.

Nekem nem ér annyit egy játék, hogy eldobjam a megbeszélésemet, és átverjek egy másik párt..." – mondta kissé felháborodva a verség után Pamela.

Egyetértett vele párja, Huszár Zsófi is:

Oké, hogy taktika ide vagy oda, de az emberség az emberség... És én egy taktika miatt nem fogok megváltozni. Vannak elveim, és abból nem adok lejjebb. Lehet, hogy más taktikázik és gusztustalankodik, mi nem ilyenek vagyunk."

Vajna Timi Andyről: "Mint két lelki sérült, beszélgettünk egymással"http://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timi-andyrol-mint-ket-lelki-serult-beszelgettunk-egymassal.htmlVajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. Elárulta: hogyan szerettek egymásba. TV + SztárokOrigoBöde Dániel felesége kitálalt: "Nem tudtam, hogy mást szeret"http://www.life.hu/sztarok/20190829-bode-daniel-felesege-kitalalt-nem-tudott-egy-harmadik-felrol.htmlLapinformációk szerint Böde Dániel házassága megromlott, a focista már össze is költözött új szerelmével, aki állítólag a Fradi egyik kézilabdázója. A megromlott házasságán az áprilisban született harmadik gyermek sem tudott segíteni. Egy névtelenséget kérő informátor azt mondta, a csatár mindent megtett, hogy megmentse a házasságát, de nem sikerült. Most megszólalt a felesége az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Betörtek Kökény Attiláékhoz: fia drága bicikliét vitték elhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-betortek-kokeny-attilaekhoz-fia-draga-bicikliet-vittek-el.htmlPénteken hajnalban lopták meg Kökény Attiláékat. A betörő a kertjükből az énekes fiának, Lajosnak a nagy értékű bicikliét vitte el: a fiú sokáig spórolt a járgányra. TV + SztárokOrigoVajna Tímea Andyről: "Kontrollálta az anyagiakat"http://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timea-andyrol-kontrollalta-az-anyagiakat.htmlAhogy megírtuk, Vajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2.: Fia betegsége miatt fel akarta adni a versenyt Gáspár Zsoltihttp://www.life.hu/sztarok/20190829-azsia-expressz-2-fia-betegsege-miatt-fel-akarta-adni-a-versenyt-gaspar-zsolti.htmlKis híján feladta az Ázsia Expressz versenyét Gáspár Zsolti. A híresség 18 éves fia, Nikolász ugyanis neurofibromatosisban szenved (amely egy igen ritka, idegrendszerre is kiható genetikai eredetű bőrbetegség), és a forgatás ideje alatt éppen komoly vizsgálatokon vett részt. Zsolti az aggodalomtól a harmadik forgatási nap estéjén összeomlott, és csapattársai segítségét kérte.TV + SztárokOrigoPszichedelikus drogok hatása alatt írták dalaikat a One Direction tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20190827-pszichedelikus-drogok-hatasa-alatt-irtak-dalaikat-a-one-direction-tagjai.htmlKi hitte volna, hogy a pár éve még a tinilányok körében őrületesen népszerű, azóta feloszlott fiúbanda, a One Direction dalait a tagok pszichedelikus szerek hatása alatt írták? Nos, zenéjükben némi brit beat-életérzés ugyan kiérezhető, de Harry Styles vallomása igen meglepő. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.